Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ScytheFC Cruising Kings
Normal Tactiek Battle1
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Kovár bereikt de bal nog maar net als eerste. Santalab maakt een afschuwelijke overtreding. Kovár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Etherington is nu in balbezit. Etherington draait met de bal, schiet en ... Nicole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:1

2e minuut.
Vrkic heeft problemen om de bal te vangen. Vrkic speelt de bal door. Chang probeert de bal met de borst te controleren. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington schiet op doel. Nicole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bocquee is nu in balbezit. Bocquee geeft een hoge lob. Zorbas kopt de bal weg. Pickhard rent richting de bal. Pickhard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Myrseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrseth geeft een hoge lob. Kovár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickhard is nu in balbezit. Pickhard geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nicole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Whincup onderschept slim de pass. Inworp. Huczała met de inworp. Pickhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickhard geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Huczała kopt de bal weg. Etherington heeft problemen om de bal te vangen. Scott rent richting de bal. Kovár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. Pickhard is nu in balbezit. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... Nicole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:2

22e minuut.
Kovár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovár probeert naar een medespeler te passen. Scott probeert naar een medespeler te passen. Etherington is nu in balbezit. Etherington haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nicole met een harde bal richting middenveld. Inworp. Huczała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pickhard is nu in balbezit. Pickhard geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Huczała rent richting de bal. Huczała speelt de bal door. Kovár rent richting de bal. Kovár haalt uit met een fantastische trap. Whincup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicole bokst de bal weg.

29e minuut.
Veart rent richting de bal. Papaj verovert de bal door een tackle van achteren. Papaj probeert naar een medespeler te passen. Etherington rent richting de bal. Etherington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:3

30e minuut.
Hrehoresin met een sublieme pass. Zorbas rent richting de bal. Zorbas met een sublieme pass. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Nicole met een harde bal richting middenveld. Huczała geeft een hoge lob. Etherington rent richting de bal. Etherington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:4

44e minuut.
Bocquee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huczała met een snelle inworp. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScytheFC 88%, Cruising Kings 12%.
ScytheFC - Cruising Kings 0:5

48e minuut.
Santalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott onderschept slim de pass. Pickhard met een sublieme pass. Kovár is nu in balbezit. Kovár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chang rent richting de bal. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott passt de bal met de wreef. Etherington rent richting de bal. Etherington schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kovár rent richting de bal. Whincup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovár verovert de bal door een tackle van achteren. Kovár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:6

53e minuut.
Veart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vrkic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etherington rent richting de bal. Etherington haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Whincup is nu in balbezit. Etherington onderschept slim de pass. Etherington passt de bal zonder na te denken. Kovár rent richting de bal. Kovár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:7

59e minuut.
Veart is nu in balbezit. Trotta onderschept slim de pass. Pickhard probeert naar een medespeler te passen. Kovár is nu in balbezit. Kovár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scott komt het veld opgelopen. Wells komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zorbas passt de bal met de wreef. Nicholson is nu in balbezit. Pelado begaat een overtreding. Pelado krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Santalab is nu in balbezit. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Kovár met een sublieme pass. Etherington rent richting de bal. Etherington schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bocquee de bal onder controle te krijgen. Kovár rent richting de bal. Kovár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:8

73e minuut.
Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Bocquee onderschept slim de pass. Scott onderschept slim de pass. Scott haalt uit met een fantastische trap. Nicole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:9

76e minuut.
Scott passt de bal met de wreef. Kovár is nu in balbezit. Kovár speelt de bal door. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Nicole met een harde bal richting middenveld. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott met een sublieme pass. Etherington rent richting de bal. Etherington draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

85e minuut.
Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała met een sublieme pass. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington haalt uit met een fantastische trap. Bocquee probeert de bal aan de voet te houden. Nicole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicole probeert naar een medespeler te passen. Scott kopt de bal weg. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ScytheFC - Cruising Kings 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScytheFC 80%, Cruising Kings 20%.
ScytheFC - Cruising Kings 0:10