Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunky Monkey Town Portland Juniors FC
433 Tactiek PJL1
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 54.2
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Jones is nu in balbezit. Blute is nu in balbezit. Blute passt de bal met de wreef. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Claros verovert de bal door een tackle van achteren. Claros met een sublieme pass. Žížala speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Douglas trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nohra de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:1

5e minuut.
Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Goulding is nu in balbezit. Žížala speelt de bal door. Blute is nu in balbezit. Blute haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trajcevski komt het veld opgelopen. Mundine met de inworp. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute haalt uit met een fantastische trap. Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:2

8e minuut.
Nohra geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jones de bal onder controle te krijgen. Upton probeert naar een medespeler te passen. Blute is nu in balbezit. Blute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trajcevski is nu in balbezit. Upton verovert de bal door een tackle van achteren. Upton probeert naar een medespeler te passen. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Claros passt de bal zonder na te denken. Žížala rent richting de bal. Žížala passt de bal zonder na te denken. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nohra heeft problemen om de bal te vangen. Goulding rent richting de bal. Goulding met een sublieme pass. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Irizarry de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:3

21e minuut.
Mundine is nu in balbezit. Mundine passt de bal in één keer door. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Douglas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:4

25e minuut.
Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Klee is nu in balbezit. Goulding onderschept slim de pass. Goulding schiet op doel. Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:5

27e minuut.
Klee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žížala met een snelle inworp. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:6

28e minuut.
Blute is nu in balbezit. Blute probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel. Douglas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:7

31e minuut.
Daar is Žížala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žížala passt de bal zonder na te denken. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Klee probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:8

32e minuut.
Lozanovski speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding passt de bal met de wreef. Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mundine met een snelle inworp. Lozanovski speelt de bal door. Mundine met een sublieme pass. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute schiet op doel. Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lozanovski geeft een hoge lob. Mundine bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:9

43e minuut.
Goulding passt de bal zonder na te denken. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton geeft de bal voor. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding schiet op doel. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Claros verovert de bal door een tackle van achteren. Mundine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding schiet op doel. Douglas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 77%, Portland Juniors FC 23%.
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:9

48e minuut.
Mundine speelt de bal door. Klee is nu in balbezit. Žížala probeert naar een medespeler te passen. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Claros kopt de bal weg. Klungelig pakt Blute de bal. Blute passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Blute springt en kopt de bal. Klee kopt de bal weg. Daar is Nohra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klee rent richting de bal. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:10

55e minuut.
Mundine rent richting de bal. Blute rent richting de bal. Blute met een sublieme pass. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klee geeft een lange en hoge pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo rent richting de bal. Jones rent richting de bal. Jones draait met de bal, schiet en ... Synek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lozanovski speelt de bal door. Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Claros passt de bal zonder na te denken. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Žížala kopt de bal weg. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding probeert naar een medespeler te passen. Blute is nu in balbezit. Blute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:11

64e minuut.
Inworp. Žížala met de inworp. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding schiet op doel. Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:12

68e minuut.
Claros met een snelle inworp. Lozanovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poutakidis. Poutakidis krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lozanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lozanovski met een snel genomen vrije trap. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding onderschept slim de pass. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:13

72e minuut.
Žížala onderschept slim de pass. Žížala met een sublieme pass. Blute is nu in balbezit. Blute draait met de bal, schiet en ... Douglas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski passt de bal met de wreef. Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:14

79e minuut.
Claros rent richting de bal. Claros passt de bal met de wreef. Lozanovski speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:15

81e minuut.
Blute is nu in balbezit. Blute geeft een lange en hoge pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:16

83e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski geeft de bal voor. Klungelig pakt Winterbottom de bal. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klee trapt de bal weg. Žížala probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Žížala probeert naar een medespeler te passen. Blute rent richting de bal. Blute probeert naar een medespeler te passen. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Douglas bokst de bal weg. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 73%, Portland Juniors FC 27%.
Chunky Monkey Town - Portland Juniors FC 0:17