Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandsker Sporting Melbourne Mongrels
Normal Tactiek Piggyback-r
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Onoforo geeft de bal voor. Buonavoglia is nu in balbezit. Buonavoglia passt de bal zonder na te denken. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Lillee trapt de bal weg. Forrest kopt de bal weg. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Buonavoglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavoglia geeft de bal voor. Klungelig pakt Schammer de bal. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Agius probeert naar een medespeler te passen. Forrest heeft problemen om de bal te vangen. Forrest speelt de bal door. Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Oliveira draait met de bal, schiet en ... Lillee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Cowan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zinzone probeert naar een medespeler te passen. Forrest met een sublieme pass. Oliveira kan de bal niet met de borst controleren. Oliveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Schammer de bal. Forrest rent richting de bal. Forrest passt de bal in één keer door. Dastey is nu in balbezit. Dastey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:1

35e minuut.
Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveira speelt de bal door. Klungelig pakt Dastey de bal. Forrest is nu in balbezit. Forrest haalt uit met een fantastische trap. Lillee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onoforo is nu in balbezit. Onoforo geeft een hoge lob. Cowan probeert de bal aan de voet te houden. Zinzone rent richting de bal. Zinzone geeft de bal voor. Lillee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oliveira rent richting de bal. Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:2

38e minuut.
Groom passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Worthy de bal. Worthy passt de bal met de wreef. Daar is Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:3

39e minuut.
Dastey probeert naar een medespeler te passen. Wheelhouse is nu in balbezit. Forrest is nu in balbezit. Daar is Forrest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:4

41e minuut.
Worthy probeert naar een medespeler te passen. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira passt de bal in één keer door. Dastey is nu in balbezit. Dastey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandsker Sporting 78%, Melbourne Mongrels 22%.
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:4

46e minuut.
Van Gisbergen rent richting de bal. Van Gisbergen geeft een hoge lob. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest onderschept slim de pass. Forrest geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Longmuir verovert de bal door een tackle van achteren. Longmuir geeft de bal voor. Zinzone kopt de bal weg. Daar is Forrest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest haalt uit met een fantastische trap. Lillee bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Worthy neemt de hoekschop. Forrest springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:5

58e minuut.
Zinzone met een sublieme pass. Worthy met een sublieme pass. Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest is nu in balbezit. Forrest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:6

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Worthy met de inworp. Groom bereikt de bal nog maar net als eerste. Groom geeft de bal voor. Dastey maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandsker Sporting 86%, Melbourne Mongrels 14%.
Sandsker Sporting - Melbourne Mongrels 0:6