Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastlakes United cisco spurs
Normal Tactiek exp3
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Edwards rent richting de bal. Butterworth verovert de bal door een tackle van achteren. Butterworth met een sublieme pass. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:1

3e minuut.
Horlaville geeft een hoge lob. Caceras is nu in balbezit. Butterworth rent richting de bal. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... Theoklitos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:2

7e minuut.
Theoklitos trapt de bal weg. Daar is Butterworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butterworth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caceras de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... Theoklitos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Langdon geeft een lange en hoge pass. Theoklitos speelt de bal door. Blute kopt de bal weg. Caceras heeft problemen om de bal te vangen. Caceras draait met de bal, schiet en ... Theoklitos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Bazin de bal. Bazin met een sublieme pass. Ibbotson is nu in balbezit. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Theoklitos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:4

19e minuut.
Ielati is nu in balbezit. Butterworth verovert de bal door een tackle van achteren. Butterworth geeft een hoge lob. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:5

22e minuut.
Blute rent richting de bal. McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum speelt de bal door. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterworth met een sublieme pass. Daar is Blute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blute geeft de bal voor. Caceras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Blute geeft een hoge lob. Klungelig pakt McCloughan de bal. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:6

27e minuut.
Langdon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lopez de bal. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:7

30e minuut.
Ibbotson probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Ciminian met de inworp. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Theoklitos trapt de bal weg. Bazin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Caceras de bal onder controle te krijgen. Butterworth rent richting de bal. Butterworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Theoklitos met een harde bal richting middenveld. Bazin kopt de bal weg. Ielati is nu in balbezit. Caceras onderschept slim de pass. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:8

36e minuut.
Butterworth heeft problemen om de bal te vangen. Butterworth passt de bal met de wreef. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... Theoklitos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:9

36e minuut.
Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi passt de bal in één keer door. Eagleton heeft problemen om de bal te vangen. Caceras onderschept slim de pass. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:10

40e minuut.
Blute is nu in balbezit. Blute geeft een hoge lob. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Theoklitos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:11

42e minuut.
Boumnijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumnijel geeft een hoge lob. Caceras is nu in balbezit. Klungelig pakt Caceras de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastlakes United 77%, cisco spurs 23%.
Eastlakes United - cisco spurs 0:11

46e minuut.
Boloda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Lopez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloda rent richting de bal. Boloda passt de bal in één keer door. Butterworth is nu in balbezit. Butterworth draait met de bal, schiet en ... Theoklitos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Langdon passt de bal in één keer door. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute passt de bal in één keer door. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:12

53e minuut.
Boloda rent richting de bal. Boloda heeft problemen om de bal te vangen. Lopez is nu in balbezit. Boloda onderschept slim de pass. Boloda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Theoklitos bokst de bal weg.

57e minuut.
Langdon speelt de bal door. Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian probeert naar een medespeler te passen. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:13

58e minuut.
Ielati bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda onderschept slim de pass. McCloughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda onderschept slim de pass. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ielati rent richting de bal. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon passt de bal zonder na te denken. Boloda rent richting de bal. Boloda schiet op doel. Theoklitos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Boloda passt de bal zonder na te denken. Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterworth speelt de bal door. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda haalt uit met een fantastische trap. Theoklitos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciminian is nu in balbezit. Boloda is nu in balbezit. Boloda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Ciminian passt de bal met de wreef. Daar is McCallum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blute verovert de bal door een tackle van achteren. Blute geeft een hoge lob. Boloda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:14

76e minuut.
Butterworth is nu in balbezit. Butterworth probeert naar een medespeler te passen. Boloda is nu in balbezit. Boloda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ibbotson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Ielati de bal. Butterworth rent richting de bal. Butterworth passt de bal met de wreef. Daar is Boloda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloda schiet op doel. Theoklitos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterworth met een sublieme pass. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft een hoge lob. Boloda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:15

81e minuut.
Eagleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eagleton probeert naar een medespeler te passen. Ielati is nu in balbezit. Boloda verovert de bal door een tackle van achteren. Boloda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bazin met een snelle inworp. Langdon rent richting de bal. Langdon met een sublieme pass. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - cisco spurs 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastlakes United 80%, cisco spurs 20%.
Eastlakes United - cisco spurs 0:16