Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSW united Stamford Rangers
Normal Tactiek Pickles 2
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 55.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Lah heeft problemen om de bal te vangen. Lah geeft een lange en hoge pass. McConville krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hodge trapt de bal weg van het doel. Pollák kopt de bal weg. McConville is nu in balbezit. Turek rent richting de bal. Turek schiet op doel. Hodge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
McConville passt de bal met de wreef. Pollák is nu in balbezit. Pollák speelt de bal door. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ... Hodge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lawton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:1

18e minuut.
Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turek rent richting de bal. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is Baird, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák speelt de bal door. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Finn met een harde bal richting middenveld. Pollák kopt de bal weg. Lawton heeft problemen om de bal te vangen. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:2

21e minuut.
Lah probeert naar een medespeler te passen. Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lah speelt de bal door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert met een sublieme pass. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek schiet op doel. Hodge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:3

24e minuut.
Pollák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Susi geeft een lange en hoge pass. Daar is D`Arcy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumprecht is nu in balbezit. Gumprecht haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Lah passt de bal in één keer door. Turek rent richting de bal. Turek geeft de bal voor. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:4

29e minuut.
Davies passt de bal zonder na te denken. Baird is nu in balbezit. McConville onderschept slim de pass. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lambert speelt de bal door. Finn is nu in balbezit. McConville onderschept slim de pass. McConville schiet op doel. Hodge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:5

33e minuut.
Pollák met een snelle inworp. McConville is nu in balbezit. Davies met een sublieme pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lambert speelt de bal door. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah passt de bal zonder na te denken. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lah passt de bal in één keer door. Lambert met een sublieme pass. Turek is nu in balbezit. Turek schiet op doel. Hodge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:6

42e minuut.
Susi met een sublieme pass. Pollák rent richting de bal. Pollák probeert naar een medespeler te passen. Turek is nu in balbezit. Turek haalt uit met een fantastische trap. Hodge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Lawton de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lambert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turek is nu in balbezit. Turek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSW united 81%, Stamford Rangers 19%.
NSW united - Stamford Rangers 0:7

50e minuut.
Pollák probeert naar een medespeler te passen. Turek rent richting de bal. Turek passt de bal met de wreef. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:8

53e minuut.
Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah passt de bal zonder na te denken. Pollák geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Patterson de bal onder controle te krijgen. McConville springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Kapodistrias speelt de bal door. Pollák heeft problemen om de bal te vangen. Pollák geeft de bal voor. Turek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
McConville rent richting de bal. McConville passt de bal in één keer door. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:9

56e minuut.
Davies is nu in balbezit. Turek verovert de bal door een tackle van achteren. Turek geeft een hoge lob. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Susi passt de bal zonder na te denken. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah speelt de bal door. Turek heeft problemen om de bal te vangen. Turek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lawton geeft een hoge lob. Inworp. Pollák met de inworp. McConville geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel. Hodge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Hodge met een sublieme pass. Lah kopt de bal weg. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turek rent richting de bal. Turek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Hodge trapt de bal weg van het doel. Pollák kopt de bal weg. McConville heeft problemen om de bal te vangen. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:10

68e minuut.
Turek passt de bal zonder na te denken. Pollák met een sublieme pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap. Hodge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:11

71e minuut.
Hodge met een sublieme pass. Susi kopt de bal weg. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lawton de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lambert neemt de hoekschop. McConville maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal met de wreef. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville draait met de bal, schiet en ... Hodge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:12

75e minuut.
Klungelig pakt Colombera de bal. Colombera passt de bal met de wreef. Davies is nu in balbezit. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turek rent richting de bal. Davies legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McConville neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hodge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:13

83e minuut.
Susi met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Lah met een sublieme pass. Klungelig pakt McConville de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:14

85e minuut.
Davies heeft problemen om de bal te vangen. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal met de wreef. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:15

86e minuut.
Pollák passt de bal in één keer door. Lambert speelt de bal door. Lah rent richting de bal. Lah geeft een hoge lob. McConville maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lah kopt de bal weg. Turek is nu in balbezit. Finn is nu in balbezit. Turek verovert de bal door een tackle van achteren. Turek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt McConville de bal. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Stamford Rangers 0:16

90e minuut.
Colombera met een sublieme pass. Ghannam is nu in balbezit. Lah onderschept slim de pass. Daar is Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah geeft een lange en hoge pass. Hodge bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSW united 91%, Stamford Rangers 9%.
NSW united - Stamford Rangers 0:16