Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
District FC Ginger Nuts
Normal Tactiek fourth
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Grover heeft problemen om de bal te vangen. Bauza rent richting de bal. Bauza passt de bal zonder na te denken. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. Jeans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:1

3e minuut.
Lockett speelt de bal door. Bauza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza geeft een hoge lob. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Widera trapt de bal weg van het doel. Bauza geeft een hoge lob. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Widera de bal. Paal! Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. Jeans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:2

7e minuut.
Bauza is nu in balbezit. Bauza geeft de bal voor. Morgan kopt de bal weg. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Leśniczy kopt de bal weg. Bauza rent richting de bal. Bauza geeft de bal voor. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel. Jeans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal in één keer door. Milagre geeft een lange en hoge pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:3

12e minuut.
Bauza rent richting de bal. Bauza probeert naar een medespeler te passen. Milagre geeft een lange en hoge pass. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Morgan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jeans trapt de bal weg van het doel. Milagre kopt de bal weg. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeans met een sublieme pass. Bauza kopt de bal weg. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. Jeans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:4

23e minuut.
Simunic bereikt de bal nog maar net als eerste. Simunic geeft een lange en hoge pass. Morgan kopt de bal weg. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:5

25e minuut.
Milagre kopt de bal weg. Morgan is nu in balbezit. Towers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morgan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leśniczy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:6

27e minuut.
Lockett geeft een lange en hoge pass. Hunold kopt de bal weg. Klungelig pakt Morgan de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:7

31e minuut.
Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski geeft de bal voor. Milagre kopt de bal weg. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Milagre passt de bal in één keer door. Lockett is nu in balbezit. Lockett speelt de bal door. Milagre geeft een hoge lob. Leśniczy probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bauza kopt de bal weg. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy passt de bal in één keer door. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jeans speelt de bal door. Daar is Brock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milagre geeft een lange en hoge pass. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy schiet op doel. Jeans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Widera rent richting de bal. Widera geeft de bal voor. Milagre kopt de bal weg. Morgan geeft een hoge lob. Leśniczy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:8

45e minuut.
Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain geeft de bal voor. Brock kopt de bal weg. Leśniczy controleert de bal met de borst. Leśniczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: District FC 87%, Ginger Nuts 13%.
District FC - Ginger Nuts 0:8

49e minuut.
Wilkin geeft een hoge lob. Morgan rent richting de bal. Morgan speelt de bal door. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. Jeans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:9

52e minuut.
Towers met een harde bal richting middenveld. Simunic met een sublieme pass. Milagre probeert naar een medespeler te passen. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jeans met een harde bal richting middenveld. Lockett kopt de bal weg. Klungelig pakt Towers de bal. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel. Jeans bokst de bal weg. Milagre geeft de bal voor. Leśniczy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:10

55e minuut.
Grover met een sublieme pass. Bothwell is nu in balbezit. Bothwell speelt de bal door. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Morgan rent richting de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ... Jeans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:11

58e minuut.
Daar is Sekulovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekulovski geeft de bal voor. Klungelig pakt Towers de bal. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:12

63e minuut.
Brock probeert naar een medespeler te passen. Leśniczy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunold. Hunold krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan passt de bal met de wreef. Milagre met een sublieme pass. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy draait met de bal, schiet en ... Jeans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy probeert naar een medespeler te passen. Morgan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:13

79e minuut.
Lockett onderschept slim de pass. Lockett geeft een lange en hoge pass. Hunold probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leśniczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Milagre geeft een hoge lob. Daar is Leśniczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ... Jeans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:14

86e minuut.
Klungelig pakt Leśniczy de bal. Milagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Milagre passt de bal zonder na te denken. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
District FC - Ginger Nuts 0:15

90e minuut.
Leśniczy kopt de bal weg. Milagre is nu in balbezit. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy schiet op doel. Jeans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap. Jeans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: District FC 82%, Ginger Nuts 18%.
District FC - Ginger Nuts 0:15