Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alice Springs United Cool Runnings
Normal Tactiek Trident
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Pilic kopt de bal weg. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waite is nu in balbezit. Waite haalt uit met een fantastische trap. Bingley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite passt de bal in één keer door. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... Bingley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alice Springs United - Cool Runnings 0:1

10e minuut.
Boutsianis verovert de bal door een tackle van achteren. Boutsianis probeert naar een medespeler te passen. Holmes kan de bal niet met de borst controleren. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paal!

13e minuut.
Waite springt en kopt de bal. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pierce de bal onder controle te krijgen. Bingley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alice Springs United - Cool Runnings 0:2

16e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen geeft een hoge lob. D`Arcy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Boutsianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutsianis passt de bal zonder na te denken. Pierce is nu in balbezit. Waite onderschept slim de pass. Waite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alice Springs United - Cool Runnings 0:3

24e minuut.
Waters rent richting de bal. Boutsianis onderschept slim de pass. Daar is Boutsianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boutsianis geeft een lange en hoge pass. Holmes springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
D`Arcy geeft de bal voor. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes rent richting de bal. Waite is nu in balbezit. Waite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bulloch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boutsianis met een snelle inworp. Chen rent richting de bal. Chen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
D`Arcy verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arcy probeert naar een medespeler te passen. Holmes geeft een hoge lob. D`Arcy probeert de bal met de borst te controleren. D`Arcy probeert naar een medespeler te passen. Bingley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Boutsianis speelt de bal door. Waite rent richting de bal. Waite passt de bal met de wreef. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Langdon geeft een lange en hoge pass. Lozanovski is nu in balbezit. Pilic onderschept slim de pass. Pilic geeft een lange en hoge pass. D`Arcy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alice Springs United - Cool Runnings 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alice Springs United 80%, Cool Runnings 20%.
Alice Springs United - Cool Runnings 0:4

49e minuut.
Waters geeft de bal voor. Inworp. Boutsianis met de inworp. Chen is nu in balbezit. Chen geeft een hoge lob. Bingley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ielati verovert de bal door een tackle van achteren. Ielati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilic met een snelle inworp. Chen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pierce onderschept slim de pass. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen passt de bal in één keer door. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski geeft een hoge lob. Bingley kopt de bal weg. Holmes rent richting de bal. Holmes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pilic verovert de bal door een tackle van achteren. Pilic geeft de bal voor. Pierce is nu in balbezit. D`Arcy verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arcy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Newhill met een sublieme pass. Klungelig pakt Chen de bal. Chen probeert naar een medespeler te passen. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pilic passt de bal met de wreef. Boutsianis met een sublieme pass. Holmes rent richting de bal. Waite rent richting de bal. Waite draait met de bal, schiet en ... Bingley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alice Springs United 76%, Cool Runnings 24%.
Alice Springs United - Cool Runnings 0:4