Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchester yanited CHILE_FC
Normal Tactiek panxuk
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 49.3
weak Schieten good
hopeless Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Souza is nu in balbezit. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł draait met de bal, schiet en ... Van Blerk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:1

5e minuut.
Rex bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardohain onderschept slim de pass. Ardohain met een sublieme pass. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł schiet op doel. Van Blerk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Crowe geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ardohain neemt de hoekschop. Burns krijgt zijn hoofd ertegen. Van Blerk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Van Blerk trapt de bal weg van het doel. Ardohain kopt de bal weg. Porwoł heeft problemen om de bal te vangen. Burns rent richting de bal. Burns haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Blerk trapt de bal weg van het doel. Jilozinho kopt de bal weg. Burns heeft problemen om de bal te vangen. Burns schiet op doel. Van Blerk bokst de bal weg.

9e minuut.
Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł met een sublieme pass. Burns is nu in balbezit. Burns schiet op doel. Van Blerk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:2

11e minuut.
Batista speelt de bal door. Daar is Kahoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahoun geeft een lange en hoge pass. Burns is nu in balbezit. Burns schiet op doel. Van Blerk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Burns is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jilozinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Porwoł springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:3

13e minuut.
Jilozinho is nu in balbezit. Porwoł rent richting de bal. Jilozinho is nu in balbezit. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ardohain speelt de bal door. Klungelig pakt Jilozinho de bal. Jilozinho geeft de bal voor. Burns rent richting de bal. Burns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rex bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł probeert naar een medespeler te passen. Burns is nu in balbezit. Burns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
D`Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho passt de bal zonder na te denken. Burns is nu in balbezit. Burns schiet op doel. Van Blerk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:4

20e minuut.
Ardohain is nu in balbezit. Ardohain geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crowe de bal. Burns rent richting de bal. Burns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:5

22e minuut.
Rex met de inworp. Demourtzidis rent richting de bal. Jilozinho met een sublieme pass. Burns rent richting de bal. Burns draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Burns schiet op doel. Fisher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jilozinho zal de hoekschop nemen. Porwoł maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burns rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:6

26e minuut.
Klungelig pakt Kahoun de bal. Burns is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demourtzidis. Demourtzidis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Demourtzidis met een sublieme pass. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho passt de bal met de wreef. Burns is nu in balbezit. Burns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kahoun passt de bal in één keer door. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Porwoł heeft problemen om de bal te vangen. Porwoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:7

32e minuut.
Mitchell speelt de bal door. Klungelig pakt Fisher de bal. Burns is nu in balbezit. Burns geeft de bal voor. Porwoł krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Ardohain probeert naar een medespeler te passen. Burns is nu in balbezit. Burns schiet op doel. Na een snelle pass probeert D`Souza de bal onder controle te krijgen. Van Blerk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ardohain geeft de bal voor. Porwoł rent richting de bal. D`Souza is nu in balbezit. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Burns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:8

42e minuut.
Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho speelt de bal door. Klungelig pakt Burns de bal. Porwoł rent richting de bal. Porwoł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ardohain verovert de bal door een tackle van achteren. Ardohain met een sublieme pass. Burns probeert de bal met de borst te controleren. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł haalt uit met een fantastische trap. Paal! Burns rent richting de bal. Burns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester yanited 93%, CHILE_FC 7%.
manchester yanited - CHILE_FC 0:8

49e minuut.
Rüstəmbəyov kopt de bal weg. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho passt de bal in één keer door. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kahoun probeert naar een medespeler te passen. Hinc geeft een lange en hoge pass. D`Souza is nu in balbezit. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:9

54e minuut.
Crowe geeft een lange en hoge pass. Burns probeert de bal aan de voet te houden. Jilozinho is nu in balbezit. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:10

59e minuut.
Koutsoukos heeft problemen om de bal te vangen. Mantello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantello speelt de bal door. Burns is nu in balbezit. Burns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ardohain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardohain passt de bal in één keer door. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns haalt uit met een fantastische trap. Van Blerk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:11

66e minuut.
Kahoun heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyov probeert naar een medespeler te passen. D`Souza rent richting de bal. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:12

71e minuut.
Rüstəmbəyov probeert naar een medespeler te passen. Rex is nu in balbezit. Ardohain onderschept slim de pass. Ardohain geeft een lange en hoge pass. Burns krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Batista onderschept slim de pass. Batista geeft een hoge lob. Porwoł rent richting de bal. Porwoł schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:13

80e minuut.
Rex bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardohain onderschept slim de pass. Ardohain probeert naar een medespeler te passen. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł draait met de bal, schiet en ... Van Blerk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porwoł rent richting de bal. Porwoł schiet op doel. Van Blerk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:14

81e minuut.
Burns raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pałka komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov passt de bal in één keer door. Pałka is nu in balbezit. Pałka schiet op doel. Van Blerk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:15

86e minuut.
Ardohain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho speelt de bal door. Pałka is nu in balbezit. Pałka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fisher met een harde bal richting middenveld. Jilozinho kopt de bal weg. Rex heeft problemen om de bal te vangen. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rüstəmbəyov geeft de bal voor. Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft een hoge lob. Pałka is nu in balbezit. Pałka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Van Blerk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Jilozinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilozinho geeft de bal voor. Pałka springt en kopt de bal. Van Blerk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Crowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - CHILE_FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester yanited 82%, CHILE_FC 18%.
manchester yanited - CHILE_FC 0:16