Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balotelli-Tubbies The Comets
433 Tactiek Armageddon
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 73
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 56.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bingley rent richting de bal. Panopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cowman de bal onder controle te krijgen. O`Neill werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Renaud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rose krijgt zijn hoofd ertegen. O`Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:1

3e minuut.
Ngata speelt de bal door. van Rijn speelt de bal door. Krushkov speelt de bal door. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. O`Neill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:2

4e minuut.
Spencer rent richting de bal. Panopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Ngata is nu in balbezit. Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. O`Neill trapt de bal weg van het doel. van Rijn kopt de bal weg. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:3

6e minuut.
van Rijn geeft een hoge lob. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... Paal! Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:4

8e minuut.
Rose onderschept slim de pass. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Rose is nu in balbezit. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. O`Neill trapt de bal weg. Krushkov kopt de bal weg. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cowman trapt de bal weg van het doel. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn probeert naar een medespeler te passen. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... O`Neill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:5

12e minuut.
Daar is Panopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panopoulos speelt de bal door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

14e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov onderschept slim de pass. Krushkov met een sublieme pass. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:6

16e minuut.
Stefanutto geeft een hoge lob. Ngata rent richting de bal. Stefanutto verovert de bal door een tackle van achteren. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. O`Neill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Cowman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:7

17e minuut.
Spencer is nu in balbezit. Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos passt de bal zonder na te denken. Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
O`Neill trapt de bal weg. van Rijn kopt de bal weg. Krushkov met een sublieme pass. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
O`Neill met een harde bal richting middenveld. van Rijn kopt de bal weg. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Panopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:8

23e minuut.
Leijer rent richting de bal. Leijer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panopoulos de bal. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
van Rijn kopt de bal weg. Klungelig pakt Rose de bal. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:9

25e minuut.
Spencer rent richting de bal. Panopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panopoulos met een sublieme pass. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:10

28e minuut.
Filip passt de bal zonder na te denken. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud probeert naar een medespeler te passen. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Crews is nu in balbezit. Filip rent richting de bal. Filip passt de bal in één keer door. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel. O`Neill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Renaud zal de hoekschop nemen. Rose maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Cowman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
O`Neill probeert de bal aan de voet te houden. Cowman probeert naar een medespeler te passen. Ngata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:11

33e minuut.
Cole rent richting de bal. Krushkov is nu in balbezit. Krushkov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Panopoulos de bal. Panopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn onderschept slim de pass. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Rose maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panopoulos is nu in balbezit. Lia is nu in balbezit. Leijer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leijer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Panopoulos passt de bal met de wreef. Rose is nu in balbezit. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose draait met de bal, schiet en ... O`Neill bokst de bal weg. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Renaud kopt de bal weg. Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher rent richting de bal. Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Bingley passt de bal zonder na te denken. Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov geeft een hoge lob. Rose maakt een snoekduik en kopt de bal. O`Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:12

43e minuut.
Spencer is nu in balbezit. Panopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panopoulos speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krushkov speelt de bal door. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos speelt de bal door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 92%, The Comets 8%.
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:12

47e minuut.
Rose passt de bal in één keer door. Krushkov is nu in balbezit. Krushkov passt de bal met de wreef. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:13

50e minuut.
O`Neill met een sublieme pass. van Rijn rent richting de bal. van Rijn geeft een hoge lob. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gillard verovert de bal door een tackle van achteren. Gillard geeft een hoge lob. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. O`Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:14

53e minuut.
Krushkov geeft een hoge lob. Panopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Rose rent richting de bal. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
van Rijn met een sublieme pass. Krushkov rent richting de bal. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panopoulos de bal. Panopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal. van Rijn rent richting de bal. van Rijn geeft de bal voor. Rose maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:15

57e minuut.
Spencer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ngata de bal. Spencer rent richting de bal. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:16

61e minuut.
Stefanutto kopt de bal weg. Daar is Krushkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel. Paal! O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:17

61e minuut.
Crews probeert naar een medespeler te passen. Spencer heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos schiet op doel. O`Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:18

63e minuut.
Panopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Krushkov rent richting de bal. Krushkov speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Filip speelt de bal door. Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel. O`Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:19

67e minuut.
Stefanutto probeert naar een medespeler te passen. Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov geeft een lange en hoge pass. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. O`Neill bokst de bal weg.

69e minuut.
Krushkov met een snelle inworp. van Rijn probeert naar een medespeler te passen. Renaud geeft de bal voor. Haliti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panopoulos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:20

70e minuut.
Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos passt de bal in één keer door. Haliti heeft problemen om de bal te vangen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lia is nu in balbezit. Renaud onderschept slim de pass. Renaud passt de bal in één keer door. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Renaud met de inworp. van Rijn probeert naar een medespeler te passen. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. O`Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... O`Neill werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

76e minuut.
Bingley geeft een hoge lob. van Rijn kopt de bal weg. Daar is Haliti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renaud geeft een lange en hoge pass. Panopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:21

77e minuut.
Crews probeert naar een medespeler te passen. Spencer heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:22

79e minuut.
Osman kopt de bal weg. van Rijn rent richting de bal. van Rijn geeft een hoge lob. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... O`Neill bokst de bal weg. Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal zonder na te denken. Daar is Ngata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:23

80e minuut.
Crews probeert naar een medespeler te passen. Osman rent richting de bal. Osman probeert naar een medespeler te passen. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:24

82e minuut.
Crews probeert naar een medespeler te passen. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos schiet op doel. O`Neill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rose kan de bal niet met de borst controleren. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:25

84e minuut.
Renaud speelt de bal door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose geeft een hoge lob. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:26

88e minuut.
van Rijn is nu in balbezit. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Panopoulos rent richting de bal. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ... O`Neill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:27

89e minuut.
Cowman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krushkov met de inworp. van Rijn geeft de bal voor. Panopoulos springt en kopt de bal. O`Neill bokst de bal weg. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:28

90e minuut.
Spencer met een sublieme pass. Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal zonder na te denken. Daar is Panopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 93%, The Comets 7%.
Balotelli-Tubbies - The Comets 0:28