Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kallo FC Ukmerges ,,Vienybe
Normal Tactiek N.4
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 55.2
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Mason probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt D`Souza de bal. Bucetti rent richting de bal. Bucetti geeft de bal voor. Morantes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:1

3e minuut.
Sobek met de inworp. Dobrić is nu in balbezit. Dobrić passt de bal zonder na te denken. Morantes is nu in balbezit. Morantes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Morantes springt en kopt de bal. Cross heeft problemen om de bal te vangen. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:2

7e minuut.
Ryland kopt de bal weg. Dobrić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrić passt de bal zonder na te denken. Daar is Bucetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucetti draait met de bal, schiet en ... Cain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobek met de inworp. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti geeft de bal voor. Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:3

10e minuut.
Francis geeft de bal voor. Bucetti kopt de bal weg. Wilkinson controleert de bal met de borst. Morantes onderschept slim de pass. Morantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:4

11e minuut.
Francis probeert naar een medespeler te passen. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson rent richting de bal. Morantes verovert de bal door een tackle van achteren. Morantes schiet op doel. Cain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Patterson speelt de bal door. Francis probeert naar een medespeler te passen. Sobek speelt de bal door. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Patterson speelt de bal door. Dobrić probeert naar een medespeler te passen. Francis probeert naar een medespeler te passen. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicholson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cain met een harde bal richting middenveld. Sobek kopt de bal weg. Daar is Morantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:5

17e minuut.
Cross heeft problemen om de bal te vangen. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti speelt de bal door. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bucetti kopt de bal weg. Walsh heeft problemen om de bal te vangen. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:6

18e minuut.
Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis probeert naar een medespeler te passen. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Wilkinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Francis speelt de bal door. Klungelig pakt Patterson de bal. Patterson geeft een hoge lob. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:7

23e minuut.
Sobek is nu in balbezit. Sobek geeft een lange en hoge pass. Wilkinson controleert de bal met de borst. Morantes rent richting de bal. Morantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bucetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucetti probeert naar een medespeler te passen. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:8

27e minuut.
Walsh rent richting de bal. Bucetti onderschept slim de pass. Bucetti met een sublieme pass. Morantes rent richting de bal. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dobrić met een sublieme pass. Klungelig pakt Bucetti de bal. Bucetti met een sublieme pass. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel. Cain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson geeft een lange en hoge pass. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ... Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:9

33e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal zonder na te denken. Morantes is nu in balbezit. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:10

35e minuut.
Galgóczy heeft problemen om de bal te vangen. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft de bal voor. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ryland heeft problemen om de bal te vangen. Bucetti rent richting de bal. Bucetti passt de bal in één keer door. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:11

37e minuut.
Mason passt de bal in één keer door. Sobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobek met een sublieme pass. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:12

38e minuut.
Bucetti verovert de bal door een tackle van achteren. Sobek rent richting de bal. Bucetti rent richting de bal. Bucetti geeft de bal voor. Morantes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:13

40e minuut.
Francis speelt de bal door. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes passt de bal in één keer door. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti draait met de bal, schiet en ... Cain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Francis zal de hoekschop nemen. Bucetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Cain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Wilkinson de bal. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes draait met de bal, schiet en ... Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:14

43e minuut.
Hartinger geeft een hoge lob. Cain met een sublieme pass. Patterson kopt de bal weg. Morantes heeft problemen om de bal te vangen. Morantes schiet op doel. Cain bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kallo FC 90%, Ukmerges ,,Vienybe 10%.
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:14

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Francis speelt de bal door. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes rent richting de bal. Morantes schiet op doel. Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:15

50e minuut.
Hartinger kopt de bal weg. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis probeert naar een medespeler te passen. Morantes is nu in balbezit. Morantes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucetti rent richting de bal. Bucetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:16

53e minuut.
Sobek passt de bal zonder na te denken. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis probeert naar een medespeler te passen. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:17

55e minuut.
Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Van Dyck kopt de bal weg. Sobek geeft een hoge lob. Morantes heeft problemen om de bal te vangen. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:18

57e minuut.
Hartinger is nu in balbezit. Hartinger geeft de bal voor. Sobek kopt de bal weg. Bucetti rent richting de bal. Bucetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:19

59e minuut.
Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson rent richting de bal. Patterson met een sublieme pass. Morantes rent richting de bal. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cain trapt de bal weg van het doel. Sobek kopt de bal weg. Bucetti is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ballesteros komt het veld opgelopen. Bucetti neemt de hoekschop. Walsh kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ballesteros zal de hoekschop nemen. Morantes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:20

62e minuut.
Patterson probeert naar een medespeler te passen. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morantes de bal. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Francis met de inworp. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson passt de bal zonder na te denken. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti draait met de bal, schiet en ... Cain bokst de bal weg. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:21

64e minuut.
Ryland is nu in balbezit. Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal in één keer door. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes passt de bal in één keer door. Bucetti rent richting de bal. Bucetti schiet op doel. Cain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:22

67e minuut.
Francis speelt de bal door. Patterson rent richting de bal. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Daar is Patterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson speelt de bal door. Bucetti rent richting de bal. Bucetti geeft een lange en hoge pass. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:23

70e minuut.
Walsh passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis met een snelle inworp. Patterson rent richting de bal. Patterson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cain probeert wanhopig de bal te grijpen. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:24

74e minuut.
Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes passt de bal met de wreef. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:25

75e minuut.
D`Souza met een sublieme pass. Walsh rent richting de bal. Morantes verovert de bal door een tackle van achteren. Morantes draait met de bal, schiet en ... Cain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:26

76e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson speelt de bal door. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes haalt uit met een fantastische trap. Cain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francis geeft een lange en hoge pass. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:27

77e minuut.
Mason is nu in balbezit. Morantes is nu in balbezit. Morantes passt de bal in één keer door. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal in één keer door. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti haalt uit met een fantastische trap. Cain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:28

86e minuut.
Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Bucetti geeft een hoge lob. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes haalt uit met een fantastische trap. Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:29

87e minuut.
Francis geeft een hoge lob. Bucetti kopt de bal weg. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:30

88e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis passt de bal zonder na te denken. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti draait met de bal, schiet en ... Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:31

90e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Bucetti is nu in balbezit. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Bucetti heeft problemen om de bal te vangen. Bucetti schiet op doel. Cain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kallo FC 87%, Ukmerges ,,Vienybe 13%.
Kallo FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:32