Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darwen FC Chelsea.F.C
Normal Tactiek Moderna
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 55.5
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bulloch geeft een lange en hoge pass. Scarparaolo probeert de bal met de borst te controleren. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. Houston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:1

4e minuut.
Scarparaolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulloch neemt de hoekschop. Harries krijgt zijn hoofd ertegen. Houston werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:2

6e minuut.
Galekovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi onderschept slim de pass. Jayanthi probeert naar een medespeler te passen. Harries rent richting de bal. Harries schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:3

7e minuut.
Houston met een sublieme pass. Bulloch kopt de bal weg. Harries heeft problemen om de bal te vangen. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Chapman de bal. Chapman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scarparaolo de bal onder controle te krijgen. Burton geeft een lange en hoge pass. Harries springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:4

11e minuut.
Jayanthi heeft problemen om de bal te vangen. Jayanthi geeft de bal voor. Querro bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries verovert de bal door een tackle van achteren. Harries draait met de bal, schiet en ... Houston bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chapman springt en kopt de bal. Houston probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chapman kopt de bal weg. Harries rent richting de bal. Scarparaolo is nu in balbezit. Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Chapman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:5

14e minuut.
Burton passt de bal met de wreef. Jayanthi met een sublieme pass. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:6

15e minuut.
Steele met een sublieme pass. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi passt de bal met de wreef. Chapman heeft problemen om de bal te vangen. Chapman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:7

18e minuut.
Bulloch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scarparaolo de bal. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:8

20e minuut.
Burton passt de bal met de wreef. Bulloch geeft een lange en hoge pass. Scarparaolo heeft problemen om de bal te vangen. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:9

20e minuut.
Beltrame heeft problemen om de bal te vangen. Chapman is nu in balbezit. Ferguson rent richting de bal. Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Chapman draait met de bal, schiet en ... Houston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton met een sublieme pass. Querro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman is nu in balbezit. Chapman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bulloch kopt de bal weg. Chapman rent richting de bal. Scarparaolo is nu in balbezit. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:10

25e minuut.
Hammond is nu in balbezit. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton probeert naar een medespeler te passen. Harries is nu in balbezit. Harries draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:11

27e minuut.
Burton geeft de bal voor. Ferguson kopt de bal weg. Jayanthi geeft de bal voor. Klungelig pakt Chapman de bal. Chapman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Querro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulloch met de inworp. Jayanthi met een sublieme pass. Chapman is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jayanthi neemt de hoekschop. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. Houston probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Steele passt de bal in één keer door. Farrugia is nu in balbezit. Farrugia passt de bal in één keer door. Daar is Harries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harries schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Scarparaolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulloch met de inworp. Jayanthi geeft de bal voor. Chapman krijgt zijn hoofd ertegen. Houston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Querro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:12

39e minuut.
Nicole bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries verovert de bal door een tackle van achteren. Harries geeft een hoge lob. Jayanthi geeft een hoge lob. Chapman maakt een snoekduik en kopt de bal. Houston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:13

42e minuut.
Farrugia met een sublieme pass. Burton geeft een lange en hoge pass. Harries is nu in balbezit. Harries haalt uit met een fantastische trap. Scarparaolo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:14

43e minuut.
Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi probeert naar een medespeler te passen. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman schiet op doel. Houston werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Beltrame rent richting de bal. Steele onderschept slim de pass. Steele speelt de bal door. Chapman rent richting de bal. Chapman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darwen FC 90%, Chelsea.F.C 10%.
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:15

52e minuut.
Querro kopt de bal weg. Klungelig pakt Galekovic de bal. Chapman is nu in balbezit. Chapman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:16

54e minuut.
Houston trapt de bal weg. Bulloch heeft problemen om de bal te vangen. Bulloch geeft een lange en hoge pass. Harries is nu in balbezit. Harries haalt uit met een fantastische trap. Paal! Houston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Nicole is nu in balbezit. Farrugia onderschept slim de pass. Farrugia geeft een hoge lob. Daar is Chapman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

58e minuut.
Burton speelt de bal door. Harries rent richting de bal. Harries passt de bal zonder na te denken. Chapman is nu in balbezit. Chapman haalt uit met een fantastische trap. Houston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:17

60e minuut.
Galekovic geeft de bal voor. Bulloch kopt de bal weg. Steele probeert naar een medespeler te passen. Chapman is nu in balbezit. Chapman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:18

63e minuut.
Jayanthi controleert de bal met de borst. Galekovic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jayanthi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulloch met een snel genomen vrije trap. Harries krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:19

63e minuut.
Harries verovert de bal door een tackle van achteren. Harries geeft de bal voor. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman draait met de bal, schiet en ... Scarparaolo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:20

68e minuut.
Chapman rent richting de bal. Chapman passt de bal zonder na te denken. Daar is Querro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries schiet op doel. Houston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chapman rent richting de bal. Chapman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Galan bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele rent richting de bal. Steele passt de bal zonder na te denken. Jayanthi heeft problemen om de bal te vangen. Jayanthi geeft de bal voor. Houston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft de bal voor. Steele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harries de bal. Harries haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beltrame kopt de bal weg. Klungelig pakt Giannopoulos de bal. Farrugia geeft een lange en hoge pass. Harries is nu in balbezit. Harries draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulloch passt de bal in één keer door. Harries is nu in balbezit. Harries draait met de bal, schiet en ... Houston werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:21

76e minuut.
Chapman speelt de bal door. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi passt de bal met de wreef. Daar is Harries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harries haalt uit met een fantastische trap. Houston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Galan passt de bal in één keer door. Paulson rent richting de bal. Paulson probeert naar een medespeler te passen. Galan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nicole rent richting de bal. Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele passt de bal met de wreef. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Burton passt de bal met de wreef. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi met een sublieme pass. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bulloch speelt de bal door. Chapman rent richting de bal. Chapman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harries de bal. Harries schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Farrugia passt de bal in één keer door. Chapman rent richting de bal. Chapman passt de bal in één keer door. Daar is Harries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harries haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bulloch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chapman de bal. Chapman passt de bal zonder na te denken. Harries is nu in balbezit. Harries schiet op doel. Houston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulloch onderschept slim de pass. Bulloch passt de bal zonder na te denken. Chapman rent richting de bal. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:22

89e minuut.
Chapman rent richting de bal. Harries rent richting de bal. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries is nu in balbezit. Harries haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darwen FC 86%, Chelsea.F.C 14%.
Darwen FC - Chelsea.F.C 0:22