Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Panthers Achmids Soul
Normal Tactiek hurry push
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 49.3
weak Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Van Gisbergen rent richting de bal. Van Gisbergen geeft een hoge lob. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Uusberg probeert naar een medespeler te passen. Giacometti kan de bal niet met de borst controleren. Giacometti geeft een hoge lob. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj haalt uit met een fantastische trap. Ang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salapasidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salapasidis passt de bal zonder na te denken. Schofield geeft de bal voor. Giacometti geeft een hoge lob. Haskaj springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:1

6e minuut.
Salapasidis is nu in balbezit. Schofield verovert de bal door een tackle van achteren. Schofield speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Ang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:2

15e minuut.
Van Gisbergen geeft een hoge lob. Giacometti kopt de bal weg. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:3

16e minuut.
Lane probeert de bal aan de voet te houden. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg met een sublieme pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Ang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:4

17e minuut.
Uusberg passt de bal in één keer door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:5

21e minuut.
Klungelig pakt Schofield de bal. Uusberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Giacometti de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:6

21e minuut.
Harrop met een sublieme pass. Baird is nu in balbezit. Haskaj verovert de bal door een tackle van achteren. Haskaj schiet op doel. Ang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:7

23e minuut.
Lane geeft de bal voor. Giacometti rent richting de bal. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj draait met de bal, schiet en ... Ang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:8

24e minuut.
Baird met een sublieme pass. Daar is Harrop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Schofield probeert naar een medespeler te passen. Haskaj rent richting de bal. Haskaj passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Collins met een snelle inworp. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Haskaj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lane rent richting de bal. Lane geeft een lange en hoge pass. Haskaj is nu in balbezit. Uusberg geeft de bal voor. Giacometti springt en kopt de bal. Ang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Schofield passt de bal in één keer door. Giacometti speelt de bal door. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj draait met de bal, schiet en ... Ang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:9

35e minuut.
Van Gisbergen kopt de bal weg. Uusberg rent richting de bal. Uusberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giacometti de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Coulthard geeft een hoge lob. Inworp. Lane met een snelle inworp. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:10

38e minuut.
Daar is Pantelidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj passt de bal met de wreef. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibbotson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusberg probeert naar een medespeler te passen. Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg verovert de bal door een tackle van achteren. Uusberg geeft een hoge lob. Haskaj krijgt zijn hoofd ertegen. Ang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:11

42e minuut.
Baird met een sublieme pass. Ibbotson rent richting de bal. Giacometti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giacometti krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Schofield passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Haskaj rent richting de bal. Haskaj schiet op doel. Ang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:12

44e minuut.
Uusberg passt de bal zonder na te denken. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg onderschept slim de pass. Uusberg geeft de bal voor. Haskaj rent richting de bal. Haskaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Panthers 88%, Achmids Soul 12%.
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:13

47e minuut.
Munn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giannakopoulos de bal. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj schiet op doel. Ang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:14

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gisbergen met de inworp. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg geeft een hoge lob. Haskaj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Uusberg onderschept slim de pass. Uusberg probeert de bal met de borst te controleren. Uusberg passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Giacometti geeft de bal voor. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Collins is nu in balbezit. Collins geeft een lange en hoge pass. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:15

54e minuut.
Van Gisbergen probeert naar een medespeler te passen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een hoge lob. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:16

55e minuut.
Daar is Lang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti passt de bal met de wreef. Schofield heeft problemen om de bal te vangen. Schofield geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Schofield geeft een hoge lob. Giacometti kopt de bal weg. Daar is Heffernan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:17

58e minuut.
Klungelig pakt Coulthard de bal. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffernan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Uusberg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heffernan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uusberg neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Giacometti rent richting de bal. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg passt de bal in één keer door. Haskaj rent richting de bal. Haskaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pantelidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schofield met de inworp. Uusberg geeft de bal voor. Haskaj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield draait met de bal, schiet en ... Salapasidis probeert de bal aan de voet te houden. Lane rent richting de bal. Lane geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:18

69e minuut.
Giacometti probeert naar een medespeler te passen. Uusberg speelt de bal door. Schofield met een sublieme pass. Haskaj rent richting de bal. Haskaj haalt uit met een fantastische trap. Ang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Van Gisbergen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salapasidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield met een sublieme pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Schofield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg passt de bal zonder na te denken. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:19

73e minuut.
Lane geeft een hoge lob. Giacometti probeert naar een medespeler te passen. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj schiet op doel. Ang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:20

74e minuut.
Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird passt de bal met de wreef. Schofield met een sublieme pass. Haskaj rent richting de bal. Haskaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Uusberg de bal. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:21

80e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti geeft een lange en hoge pass. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:22

81e minuut.
Haskaj passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Klungelig pakt Uusberg de bal. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:23

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lane met de inworp. Uusberg geeft een hoge lob. Haskaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Ang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:24

86e minuut.
Uusberg probeert naar een medespeler te passen. Haskaj rent richting de bal. Giannakopoulos is nu in balbezit. Haskaj onderschept slim de pass. Haskaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Giacometti rent richting de bal. Giacometti geeft een hoge lob. Haskaj rent richting de bal. Haskaj geeft een hoge lob. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn geeft de bal voor. Giacometti met een sublieme pass. Haskaj rent richting de bal. Haskaj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Panthers 93%, Achmids Soul 7%.
Fiery Panthers - Achmids Soul 0:25