Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Lowlands Renford Rejects
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Simons passt de bal met de wreef. MacIlvain rent richting de bal. MacIlvain met een sublieme pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
MacAulay rent richting de bal. Nicholson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacAulay. MacAulay krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Dickov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickov geeft een lange en hoge pass. Dean kopt de bal weg. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Parlane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Lowlands - Renford Rejects 0:1

44e minuut.
Montgomerie rent richting de bal. Tawesson onderschept slim de pass. Clerk rent richting de bal. Clerk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Lowlands 58%, Renford Rejects 42%.
Wild Lowlands - Renford Rejects 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Lowlands 39%, Renford Rejects 61%.
Wild Lowlands - Renford Rejects 0:1