Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Bears Fast Dumbledor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
MacCune passt de bal in één keer door. MacKieson rent richting de bal. MacKieson met een sublieme pass. Dempsie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Fast Dumbledor 0:1

26e minuut.
Sutherland onderschept slim de pass. Sutherland probeert naar een medespeler te passen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMutrie is nu in balbezit. MacMutrie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dempsie probeert naar een medespeler te passen. Currie is nu in balbezit. Wilson rent richting de bal. Currie onderschept slim de pass. Currie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
MacBride passt de bal in één keer door. Daar is Dailly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutherland onderschept slim de pass. Sutherland geeft de bal voor. Leslie heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacCune neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Sutherland de bal onder controle te krijgen. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Findlay trapt de bal weg van het doel. Sutherland speelt de bal door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Southern Bears - Fast Dumbledor 1:1

44e minuut.
MacMutrie passt de bal in één keer door. Leslie rent richting de bal. Gordon onderschept slim de pass. Gordon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacRobbie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Fast Dumbledor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Bears 34%, Fast Dumbledor 66%.
Southern Bears - Fast Dumbledor 2:1

55e minuut.
MacLea is nu in balbezit. MacBride verovert de bal door een tackle van achteren. MacBride passt de bal met de wreef. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Haddon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Fast Dumbledor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Bears 50%, Fast Dumbledor 50%.
Southern Bears - Fast Dumbledor 3:1