Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saxon Britons Welsh Whales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
MacCraw rent richting de bal. MacKinney verovert de bal door een tackle van achteren. MacKinney passt de bal zonder na te denken. Williamson is nu in balbezit. Williamson haalt uit met een fantastische trap. MacGilroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bain probeert de bal aan de voet te houden. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bain verovert de bal door een tackle van achteren. Bain geeft de bal voor. Williamson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ogilvie verovert de bal door een tackle van achteren. Melville is nu in balbezit. Ogilvie verovert de bal door een tackle van achteren. MacCraw rent richting de bal. MacCraw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson passt de bal met de wreef. Ogilvie is nu in balbezit. MacCraw is nu in balbezit. MacCraw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Melville raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacMurray komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Swanson passt de bal zonder na te denken. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner passt de bal zonder na te denken. MacCraw bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCraw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Britons - Welsh Whales 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Britons 52%, Welsh Whales 48%.
Saxon Britons - Welsh Whales 0:1

49e minuut.
MacKerlich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKerlich met een sublieme pass. Klungelig pakt MacKinney de bal. MacCraw rent richting de bal. MacCraw draait met de bal, schiet en ... Caldwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Leitch geeft een hoge lob. Williamson heeft problemen om de bal te vangen. Swanson rent richting de bal. Eadie onderschept slim de pass. Eadie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
MacKinney geeft de bal voor. Klungelig pakt Swanson de bal. Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ogilvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogilvie passt de bal in één keer door. Leitch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCraw onderschept slim de pass. MacCraw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Williamson passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert MacBeath de bal onder controle te krijgen. MacKerlich is nu in balbezit. MacKerlich geeft een hoge lob. MacCraw bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Britons - Welsh Whales 0:2

82e minuut.
Klungelig pakt Leitch de bal. Leitch speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogilvie verovert de bal door een tackle van achteren. Ogilvie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Britons 63%, Welsh Whales 37%.
Saxon Britons - Welsh Whales 0:2