Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueJays Inverurie Caledonian United
Normal Tactiek 523
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Diémé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diémé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:1

4e minuut.
Dunn passt de bal zonder na te denken. MacSwan heeft problemen om de bal te vangen. Kisielewski met een sublieme pass. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:2

8e minuut.
MacWalrick verovert de bal door een tackle van achteren. MacWalrick geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:3

18e minuut.
Virtejaru passt de bal met de wreef. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
MacSwan passt de bal met de wreef. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Diémé is nu in balbezit. Diémé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. MacKail met een harde bal richting middenveld. Karišić kopt de bal weg. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacWalrick bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWalrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:4

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGlashan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cormack is nu in balbezit. Cormack schiet op doel. Na een snelle pass probeert Colquhoun de bal onder controle te krijgen. Menzies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacWalrick rent richting de bal. MacWalrick passt de bal zonder na te denken. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueJays 66%, Inverurie Caledonian United 34%.
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:4

55e minuut.
Robertson met een sublieme pass. Virtejaru kopt de bal weg. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:5

61e minuut.
Virtejaru passt de bal met de wreef. Menzies is nu in balbezit. Menzies probeert naar een medespeler te passen. Diémé rent richting de bal. Diémé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:6

70e minuut.
Colquhoun rent richting de bal. Colquhoun passt de bal met de wreef. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft een hoge lob. MacWalrick springt en kopt de bal. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Colquhoun verovert de bal door een tackle van achteren. Colquhoun probeert naar een medespeler te passen. Diémé rent richting de bal. Diémé draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacKail de bal onder controle te krijgen. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWalrick onderschept slim de pass. MacWalrick met een sublieme pass. Diémé is nu in balbezit. Diémé haalt uit met een fantastische trap. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diémé is nu in balbezit. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:7

90e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru geeft een lange en hoge pass. Colquhoun is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueJays 73%, Inverurie Caledonian United 27%.
BlueJays - Inverurie Caledonian United 0:7