Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Circles Powers wooden spoons
Normal Tactiek 1
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
MacGorrie verovert de bal door een tackle van achteren. Adam is nu in balbezit. Adam geeft een lange en hoge pass. Spence rent richting de bal. Spence draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stark met een sublieme pass. MacInally rent richting de bal. MacInally geeft een lange en hoge pass. McLaughlin rent richting de bal. McLaughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gardner heeft problemen om de bal te vangen. MacInally onderschept slim de pass. MacInally passt de bal in één keer door. Daar is Haig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Adam probeert naar een medespeler te passen. Wilkie rent richting de bal. Wilkie geeft een hoge lob. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shaw speelt de bal door. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McLaughlin krijgt een gele kaart. Bell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haig rent richting de bal. Haig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam geeft een hoge lob. Maloney is nu in balbezit. McLaughlin onderschept slim de pass. McLaughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Circles - Powers wooden spoons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Circles 44%, Powers wooden spoons 56%.
Southern Circles - Powers wooden spoons 0:1

47e minuut.
Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney speelt de bal door. Wilkie heeft problemen om de bal te vangen. Haig bereikt de bal nog maar net als eerste. Haig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Shaw passt de bal met de wreef. Scott is nu in balbezit. Scott passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McLaughlin de bal. McLaughlin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
O`Conner geeft een hoge lob. Daar is MacGorrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scott krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Circles 46%, Powers wooden spoons 54%.
Southern Circles - Powers wooden spoons 0:1