Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter MIami Pookie pandas
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Connell geeft een lange en hoge pass. Georgeson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacAngus. MacAngus krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Connell geeft een hoge lob. Inworp. Marshall met een snelle inworp. Wallace is nu in balbezit. Wallace geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Swan heeft problemen om de bal te vangen. Georgeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgeson passt de bal in één keer door. MacKieson is nu in balbezit. MacKieson geeft een lange en hoge pass. MacWhirter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Aitcheson passt de bal in één keer door. Bremner rent richting de bal. Bremner probeert naar een medespeler te passen. Fyfe rent richting de bal. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Stenhouse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAngus rent richting de bal. MacAngus passt de bal met de wreef. Swan rent richting de bal. Swan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace onderschept slim de pass. Wallace speelt de bal door. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Georgeson passt de bal zonder na te denken. MacKieson rent richting de bal. MacKieson speelt de bal door. Fyfe rent richting de bal. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner onderschept slim de pass. Bremner passt de bal in één keer door. Fyfe rent richting de bal. Fyfe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fyfe rent richting de bal. Fyfe passt de bal zonder na te denken. Bremner rent richting de bal. Bremner schiet op doel. MacCulloch probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter MIami 72%, Pookie pandas 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter MIami - Pookie pandas 0:0

49e minuut.
Doeltrap. MacWhirter trapt de bal weg van het doel. MacAngus kopt de bal weg. Stenhouse is nu in balbezit. Stenhouse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Daar is Swan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McMenamin de bal. McMenamin geeft een lange en hoge pass. MacCartney bokst de bal weg.

57e minuut.
Marshall speelt de bal door. Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner passt de bal zonder na te denken. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aitcheson probeert naar een medespeler te passen. Connell rent richting de bal. Bremner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bremner krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dallas rent richting de bal. Dallas geeft een lange en hoge pass. Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus onderschept slim de pass. MacAngus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter MIami - Pookie pandas 1:0

86e minuut.
Marshall passt de bal zonder na te denken. Aitcheson is nu in balbezit. Aitcheson passt de bal met de wreef. Bremner is nu in balbezit. Bremner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter MIami 46%, Pookie pandas 54%.
Inter MIami - Pookie pandas 1:0