Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Doves Athenaeum
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Bremner de bal. Bremner geeft de bal voor. Klungelig pakt MacAnespie de bal. Teige bereikt de bal nog maar net als eerste. Teige haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Stewart onderschept slim de pass. Stewart geeft een hoge lob. Daar is Binnie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teige rent richting de bal. Teige draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Kuusik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacAnespie is nu in balbezit. Teige onderschept slim de pass. Teige haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart passt de bal zonder na te denken. Teige bereikt de bal nog maar net als eerste. Teige schiet op doel. Binnie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Athenaeum 0:1

29e minuut.
MacKinley verovert de bal door een tackle van achteren. MacKinley speelt de bal door. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie haalt uit met een fantastische trap. de la Chica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
MacKinley is nu in balbezit. Çelik verovert de bal door een tackle van achteren. Çelik met een sublieme pass. Klungelig pakt Teige de bal. Teige draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 49%, Athenaeum 51%.
Golden Doves - Athenaeum 0:1

46e minuut.
MacCaskill komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stewart rent richting de bal. Stewart geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gunn met een snelle inworp. Vaughan geeft de bal voor. de la Chica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Currie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Doves - Athenaeum 1:1

51e minuut.
Kuusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusik passt de bal zonder na te denken. Daar is MacCaskill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap. Teige probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Athenaeum 1:2

52e minuut.
Teige rent richting de bal. MacCririe rent richting de bal. Teige onderschept slim de pass. Teige haalt uit met een fantastische trap. MacIlrevie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Athenaeum 1:3

56e minuut.
Çelik met een sublieme pass. Kuusik rent richting de bal. Kuusik speelt de bal door. MacCaskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaskill geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Logan is nu in balbezit. Logan geeft de bal voor. Stewart kopt de bal weg. Teige rent richting de bal. Teige haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt MacWhirter de bal. MacWhirter geeft een lange en hoge pass. Bremner kopt de bal weg. Teige bereikt de bal nog maar net als eerste. Teige draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Athenaeum 1:4

80e minuut.
MacCaskill verovert de bal door een tackle van achteren. MacCririe onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Branekov. Branekov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
MacMurdoch is nu in balbezit. Inworp. MacMurdoch met een snelle inworp. MacKinley is nu in balbezit. MacKinley geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bremner met een snelle inworp. MacCaskill met een sublieme pass. Teige rent richting de bal. Teige haalt uit met een fantastische trap. MacIlrevie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Athenaeum 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 56%, Athenaeum 44%.
Golden Doves - Athenaeum 1:5