Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Bulls Renaissance
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Kilpatrick geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGinty met een snelle inworp. Dickov rent richting de bal. Dickov schiet op doel. Avelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kilpatrick geeft de bal voor. MacGilbert heeft problemen om de bal te vangen. Stuttler rent richting de bal. Stuttler haalt uit met een fantastische trap. Smith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - Renaissance 0:1

29e minuut.
Papierkowski geeft een lange en hoge pass. Haig bereikt de bal nog maar net als eerste. Haig passt de bal met de wreef. Daar is MacGilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGilbert draait met de bal, schiet en ... MacRitchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Haig is nu in balbezit. Dickov is nu in balbezit. Dickov probeert naar een medespeler te passen. Carr is nu in balbezit. Carr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Bulls 50%, Renaissance 50%.
Raging Bulls - Renaissance 0:1

56e minuut.
MacGilbert is nu in balbezit. MacGilbert speelt de bal door. Stuttler is nu in balbezit. Stuttler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. MacRitchie probeert naar een medespeler te passen. Déhu kopt de bal weg. Andrew kan de bal niet met de borst controleren. Stuttler verovert de bal door een tackle van achteren. Stuttler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler draait met de bal, schiet en ... MacRitchie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
MacNeish kopt de bal weg. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Haig onderschept slim de pass. Dickov verovert de bal door een tackle van achteren. Dickov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Haig passt de bal in één keer door. Smith rent richting de bal. Smith geeft een hoge lob. Carr rent richting de bal. Carr schiet op doel. Avelar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
MacGilbert probeert naar een medespeler te passen. Dow bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilbert rent richting de bal. MacGilbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Stuttler rent richting de bal. Stuttler draait met de bal, schiet en ... Smith probeert de bal aan de voet te houden. Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - Renaissance 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Bulls 61%, Renaissance 39%.
Raging Bulls - Renaissance 0:2