Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shawzer AFC Phoenix Ravens
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.7
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
McGarry is nu in balbezit. McGregor onderschept slim de pass. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt MacQuilkan de bal. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 0:1

14e minuut.
Doyle met een snelle inworp. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Studzinski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leishman speelt de bal door. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski speelt de bal door. Fita rent richting de bal. Fita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Williamson speelt de bal door. Jamieson bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan rent richting de bal. Jamieson onderschept slim de pass. Jamieson schiet op doel. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tyre met de inworp. MacCallum heeft problemen om de bal te vangen. MacCallum passt de bal zonder na te denken. MacMaster geeft een lange en hoge pass. Fita krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 0:2

36e minuut.
MacMaster geeft een hoge lob. Smart is nu in balbezit. Smart geeft een lange en hoge pass. Doyle is nu in balbezit. Doyle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
McGarry met een sublieme pass. Studzinski is nu in balbezit. MacQuilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Studzinski is nu in balbezit. Studzinski passt de bal in één keer door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shawzer AFC 54%, Phoenix Ravens 46%.
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 0:3

54e minuut.
Howie verovert de bal door een tackle van achteren. McGregor rent richting de bal. McGregor passt de bal zonder na te denken. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Leishman bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCallum rent richting de bal. MacCallum passt de bal met de wreef. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
MacMaster kopt de bal weg. Smart is nu in balbezit. Smart passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fita de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap. Finlayson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Baxter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCallum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fita rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacCallum neemt de hoekschop. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel. Finlayson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 0:4

66e minuut.
Williamson probeert de bal met de borst te controleren. McGregor rent richting de bal. McGregor speelt de bal door. Studzinski rent richting de bal. Studzinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews speelt de bal door. Williamson rent richting de bal. Jamieson rent richting de bal. Jamieson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
MacMichael rent richting de bal. Aitken verovert de bal door een tackle van achteren. Aitken probeert naar een medespeler te passen. Jamieson is nu in balbezit. Jamieson schiet op doel. Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 1:4

73e minuut.
Williamson is nu in balbezit. Williamson passt de bal in één keer door. Baxter heeft problemen om de bal te vangen. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Charles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doyle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Studzinski rent richting de bal. Studzinski geeft een lange en hoge pass. Finlayson bokst de bal weg. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 1:5

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacMichael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doyle is nu in balbezit. Doyle geeft een lange en hoge pass. Fita maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shawzer AFC 61%, Phoenix Ravens 39%.
Shawzer AFC - Phoenix Ravens 1:6