Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
True Parrots Red★Baagrade
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 31.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Connall geeft de bal voor. McMillan is nu in balbezit. Gordon is nu in balbezit. McMillan is nu in balbezit. McMillan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ritchie verovert de bal door een tackle van achteren. Ritchie speelt de bal door. McAvennie is nu in balbezit. McAvennie draait met de bal, schiet en ... McBride probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
True Parrots - Red★Baagrade 0:1

16e minuut.
MacFall rent richting de bal. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair speelt de bal door. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
True Parrots - Red★Baagrade 0:2

16e minuut.
McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan passt de bal zonder na te denken. Robertson is nu in balbezit. Mason onderschept slim de pass. Mason geeft een hoge lob. McBride probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Majowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mason passt de bal met de wreef. McAvennie rent richting de bal. McAvennie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
McBride probeert naar een medespeler te passen. Sinclair kopt de bal weg. Ritchie probeert naar een medespeler te passen. McAvennie rent richting de bal. McAvennie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
McAvennie heeft problemen om de bal te vangen. MacFall verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinclair. Sinclair krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Parrots 73%, Red★Baagrade 27%.
True Parrots - Red★Baagrade 0:2

46e minuut.
Cybulski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Robertson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ritchie met de inworp. Mason rent richting de bal. Mason geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal in één keer door. Mason rent richting de bal. Mason heeft problemen om de bal te vangen. Mason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mason de bal. Mason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Parrots 67%, Red★Baagrade 33%.
True Parrots - Red★Baagrade 0:2