Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suprising Shields Westertown Wanderers
Normal Tactiek WW 4-1-2-1-2
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Valentine probeert de bal aan de voet te houden. Severin rent richting de bal. Menzies onderschept slim de pass. Menzies schiet op doel. MacRobie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Westertown Wanderers 0:1

8e minuut.
Doeltrap. MacRobie trapt de bal weg van het doel. Novi kopt de bal weg. Călinescu rent richting de bal. Călinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacRobie trapt de bal weg van het doel. MacCrain kopt de bal weg. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Maxwell geeft de bal voor. Novi kopt de bal weg. Severin heeft problemen om de bal te vangen. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu draait met de bal, schiet en ... MacRobie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Westertown Wanderers 0:2

19e minuut.
MacCrain met een sublieme pass. Klungelig pakt Menzies de bal. Menzies speelt de bal door. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu draait met de bal, schiet en ... MacRobie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacRaith heeft problemen om de bal te vangen. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Elliot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hunter komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacRobie trapt de bal weg. Jurík kopt de bal weg. Călinescu heeft problemen om de bal te vangen. Călinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Menzies verovert de bal door een tackle van achteren. Menzies speelt de bal door. Severin is nu in balbezit. Călinescu onderschept slim de pass. Călinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Westertown Wanderers 0:3

33e minuut.
Novi passt de bal zonder na te denken. Jurík rent richting de bal. Jurík speelt de bal door. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maxwell geeft de bal voor. Inworp. Peregudovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menzies rent richting de bal. Menzies schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Westertown Wanderers 0:4

38e minuut.
Balltacha speelt de bal door. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menzies. Hunter moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hunter kan niet meer verder spelen. Brittain komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Shields 76%, Westertown Wanderers 24%.
Suprising Shields - Westertown Wanderers 0:4

51e minuut.
Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley geeft de bal voor. Jurík kopt de bal weg. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu schiet op doel. MacRobie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
MacMartin verovert de bal door een tackle van achteren. MacMartin geeft een hoge lob. Călinescu kopt de bal weg. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Maxwell kopt de bal weg. Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas geeft een hoge lob. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Severin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peregudovas met de inworp. Menzies is nu in balbezit. Menzies schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Călinescu haalt uit met een fantastische trap. MacRobie probeert naar een medespeler te passen. MacMartin kopt de bal weg. Daar is Călinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Jurík geeft de bal voor. Valentine heeft problemen om de bal te vangen. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies draait met de bal, schiet en ... Valentine probeert de bal aan de voet te houden. MacRobie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Peregudovas is nu in balbezit. Peregudovas speelt de bal door. Jurík speelt de bal door. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. MacRobie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
MacCrain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCrain met een sublieme pass. Novi is nu in balbezit. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Shields 64%, Westertown Wanderers 36%.
Suprising Shields - Westertown Wanderers 0:4