Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fife Flyers Culture Club Chameleons
Normal Tactiek 4132A
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten solide
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Baytar probeert naar een medespeler te passen. Ramírez Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez Morales met een sublieme pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:1

4e minuut.
Charles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szatanik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez Morales rent richting de bal. Ramírez Morales geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vogt verovert de bal door een tackle van achteren. Vogt passt de bal in één keer door. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Porter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vogt schiet op doel. Coyle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik geeft een hoge lob. Muntenuş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:2

9e minuut.
Haddon probeert naar een medespeler te passen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:3

12e minuut.
Cockburn onderschept slim de pass. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Szatanik passt de bal met de wreef. Vogt is nu in balbezit. Vogt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cockburn rent richting de bal. Baytar verovert de bal door een tackle van achteren. Baytar geeft een hoge lob. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:4

23e minuut.
Przedpełski speelt de bal door. Nikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikičić geeft een lange en hoge pass. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Haddon de bal. Ramírez Morales is nu in balbezit. Ramírez Morales met een sublieme pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:5

33e minuut.
Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Vogt is nu in balbezit. Vogt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:6

34e minuut.
Vodník verovert de bal door een tackle van achteren. Vodník geeft een lange en hoge pass. Szatanik kopt de bal weg. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Porter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik geeft een lange en hoge pass. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Porter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:7

38e minuut.
Vodník rent richting de bal. Vodník geeft een lange en hoge pass. Szatanik kopt de bal weg. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vogt is nu in balbezit. Vogt draait met de bal, schiet en ... Porter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fife Flyers 81%, Culture Club Chameleons 19%.
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:8

51e minuut.
Szatanik kopt de bal weg. Klungelig pakt Coyle de bal. Cockburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar verovert de bal door een tackle van achteren. Baytar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nikičić geeft de bal voor. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charles krijgt een gele kaart. Muntenuş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramírez Morales komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:9

56e minuut.
Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar geeft een lange en hoge pass. Szatanik kopt de bal weg. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Porter met een harde bal richting middenveld. Kalquito speelt de bal door. Klungelig pakt Nikičić de bal. Finlay rent richting de bal. Finlay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cockburn rent richting de bal. Baytar onderschept slim de pass. Baytar speelt de bal door. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vogt rent richting de bal. Porter met een sublieme pass. Baytar kopt de bal weg. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baytar met de inworp. Ramírez Morales rent richting de bal. Ramírez Morales passt de bal in één keer door. Szatanik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Przedpełski rent richting de bal. Przedpełski geeft een hoge lob. Baytar kopt de bal weg. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:10

75e minuut.
Charles met de inworp. Ramírez Morales is nu in balbezit. Ramírez Morales geeft een hoge lob. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Szatanik geeft de bal voor. Vogt is nu in balbezit. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Porter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Limont geeft de bal voor. Nikičić probeert naar een medespeler te passen. Haxverdyan geeft een hoge lob. Muntenuş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:11

80e minuut.
Szatanik kopt de bal weg. Muntenuş is nu in balbezit. MacWhannell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muntenuş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muntenuş neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:12

81e minuut.
Limont kopt de bal weg. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş passt de bal in één keer door. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cockburn rent richting de bal. Baytar probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... MacWhannell probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Szatanik kopt de bal weg. Vogt heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt rent richting de bal. Vogt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ramírez Morales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coyle de bal. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt haalt uit met een fantastische trap. Porter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fife Flyers 82%, Culture Club Chameleons 18%.
Fife Flyers - Culture Club Chameleons 0:13