Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scottish Doves Mercenaries
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.4
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Strocki kopt de bal weg. Daar is Pinter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gould tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gould krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Home met een sublieme pass. Adamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamson passt de bal met de wreef. Pinter is nu in balbezit. Pinter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Mercenaries 0:1

26e minuut.
MacNiven geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCaw met de inworp. Adamson is nu in balbezit. Adamson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pinter springt en kopt de bal. MacMutrie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Mercenaries 0:2

40e minuut.
Nascimento onderschept slim de pass. Nascimento speelt de bal door. Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Strocki is nu in balbezit. Strocki passt de bal zonder na te denken. Daar is Pinter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinter draait met de bal, schiet en ... MacMutrie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Mercenaries 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Doves 74%, Mercenaries 26%.
Scottish Doves - Mercenaries 0:3

47e minuut.
Adamson heeft problemen om de bal te vangen. Adamson passt de bal zonder na te denken. Daar is Pinter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinter draait met de bal, schiet en ... MacMutrie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Mercenaries 0:4

49e minuut.
Strocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter schiet op doel. MacNiven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMutrie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Mercenaries 0:5

58e minuut.
Andrews met een sublieme pass. Klungelig pakt Strocki de bal. Adamson probeert naar een medespeler te passen. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Burnett de bal. Strocki rent richting de bal. Strocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Burnett is nu in balbezit. Adamson verovert de bal door een tackle van achteren. Pinter rent richting de bal. Pinter draait met de bal, schiet en ... MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strocki rent richting de bal. Strocki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Mercenaries 0:6

79e minuut.
Ziętek geeft een lange en hoge pass. Adamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamson speelt de bal door. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter draait met de bal, schiet en ... MacMutrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Mercenaries 0:7

84e minuut.
Pinter speelt de bal door. Ziętek probeert de bal aan de voet te houden. Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Strocki passt de bal zonder na te denken. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek passt de bal zonder na te denken. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Doves 70%, Mercenaries 30%.
Scottish Doves - Mercenaries 0:7