Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Goats Locos Odyssey
Normal Tactiek Wahey To Go
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten excellent
average Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
McLaughlin heeft problemen om de bal te vangen. Michel is nu in balbezit. Michel met een sublieme pass. Vallejo rent richting de bal. Vallejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:1

5e minuut.
Indić passt de bal in één keer door. Daar is Chaburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Michel is nu in balbezit. Michel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tyc verovert de bal door een tackle van achteren. Fecarotta rent richting de bal. Tyc probeert naar een medespeler te passen. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:2

12e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel draait met de bal, schiet en ... Lamont probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vallejo neemt de hoekschop. Michel krijgt zijn hoofd ertegen. MacPhater probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Michel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shaw de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vallejo zal de hoekschop nemen. Michel springt en kopt de bal. MacPhater kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Fonseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallejo met een sublieme pass. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:3

25e minuut.
Vallejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basurto komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Tyc onderschept slim de pass. Tyc passt de bal zonder na te denken. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel haalt uit met een fantastische trap. Paal! White bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecarotta rent richting de bal. Fecarotta geeft de bal voor. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Michel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lamont de bal onder controle te krijgen. Basurto bereikt de bal nog maar net als eerste. Basurto draait met de bal, schiet en ... MacPhater maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:4

35e minuut.
Doeltrap. MacPhater trapt de bal weg. Fonseca kopt de bal weg. Daar is Michel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gardner rent richting de bal. Gardner passt de bal met de wreef. Tyc geeft de bal voor. Michel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:5

40e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. Basurto verovert de bal door een tackle van achteren. Tyc met een sublieme pass. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:6

43e minuut.
Tyc onderschept slim de pass. Fecarotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basurto speelt de bal door. Klungelig pakt Michel de bal. Michel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Goats 83%, Locos Odyssey 17%.
Hot Goats - Locos Odyssey 0:6

50e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Lamont is nu in balbezit. Michel onderschept slim de pass. Michel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Clercq speelt de bal door. Basurto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basurto geeft een hoge lob. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Tyc is nu in balbezit. Tyc geeft de bal voor. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel. MacPhater kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Tyc rent richting de bal. Tyc geeft een hoge lob. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Basurto rent richting de bal. Basurto passt de bal zonder na te denken. Michel rent richting de bal. Michel draait met de bal, schiet en ... MacPhater probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Gardner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een hoge lob. Michel is nu in balbezit. Michel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

79e minuut.
Basurto rent richting de bal. Basurto geeft een hoge lob. Michel rent richting de bal. Michel haalt uit met een fantastische trap. MacPhater maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:7

80e minuut.
Indić bereikt de bal nog maar net als eerste. Indić passt de bal in één keer door. Basurto is nu in balbezit. Michel is nu in balbezit. Michel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Basurto rent richting de bal. Basurto haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lamont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michel is nu in balbezit. Michel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ryfka passt de bal met de wreef. Tyc rent richting de bal. Tyc passt de bal met de wreef. Michel is nu in balbezit. Michel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michel is nu in balbezit. Michel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc geeft een hoge lob. Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Michel rent richting de bal. Michel draait met de bal, schiet en ... MacPhater bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Locos Odyssey 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Goats 71%, Locos Odyssey 29%.
Hot Goats - Locos Odyssey 0:8