Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Gulls OBB
Normal Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 31.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cole kopt de bal weg. Marauders kan de bal niet met de borst controleren. MacConnell verovert de bal door een tackle van achteren. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan haalt uit met een fantastische trap. Rose probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:1

9e minuut.
McBride passt de bal zonder na te denken. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell schiet op doel. Lamont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rose probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:2

12e minuut.
McBride met een snelle inworp. Porter geeft de bal voor. Klungelig pakt McEwan de bal. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yardley met een snelle inworp. McBride geeft een lange en hoge pass. McEwan heeft problemen om de bal te vangen. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
McBride rent richting de bal. McBride passt de bal met de wreef. Colson rent richting de bal. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:3

22e minuut.
Daar is Lindsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEwan onderschept slim de pass. MacConnell is nu in balbezit. McEwan rent richting de bal. McEwan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:4

31e minuut.
Rose met een harde bal richting middenveld. McBride rent richting de bal. McBride speelt de bal door. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stein probeert de bal met de borst te controleren. McBride rent richting de bal. Stein rent richting de bal. McBride onderschept slim de pass. McBride haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
MacKeith geeft de bal voor. Inworp. Polson met de inworp. Lindsay is nu in balbezit. Lindsay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Balboa Osa trapt de bal weg. MacConnell rent richting de bal. McBride rent richting de bal. McBride haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:5

39e minuut.
Marauders passt de bal in één keer door. MacArthur rent richting de bal. MacArthur passt de bal in één keer door. McBride rent richting de bal. McBride schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:6

41e minuut.
Colson heeft problemen om de bal te vangen. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. McEwan is nu in balbezit. McEwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Gulls 82%, OBB 18%.
Hard Gulls - OBB 0:7

49e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal in één keer door. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel. Rose maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gulls - OBB 0:8

52e minuut.
McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole rent richting de bal. McBride begaat een overtreding. McBride krijgt een gele kaart.

53e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride passt de bal in één keer door. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ... Rose bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
MacConnell rent richting de bal. Klungelig pakt McBride de bal. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride is nu in balbezit. McBride haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
McInally kan de bal niet met de borst controleren. McInally speelt de bal door. MacArthur kan de bal niet met de borst controleren. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
McBride kopt de bal weg. Colson is nu in balbezit. MacConnell maakt een afschuwelijke overtreding. MacConnell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Gulls 72%, OBB 28%.
Hard Gulls - OBB 0:8