Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaelic Sabres Gairsay Dons
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
MacTavish passt de bal zonder na te denken. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:1

3e minuut.
Landers is nu in balbezit. Landers geeft een hoge lob. Smart heeft problemen om de bal te vangen. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Landers met een sublieme pass. Daar is Balčiauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balčiauskas met een sublieme pass. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:2

5e minuut.
Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan heeft problemen om de bal te vangen. Pekcan geeft de bal voor. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacGilledon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacTavish kopt de bal weg. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel. Macrae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Selkirk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balčiauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balčiauskas speelt de bal door. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo schiet op doel. MacGilledon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Curran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan verovert de bal door een tackle van achteren. Pekcan geeft een hoge lob. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. MacGilledon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:3

11e minuut.
Inglis kopt de bal weg. Landers rent richting de bal. Landers geeft de bal voor. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen. MacGilledon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:4

14e minuut.
Ewing passt de bal in één keer door. Pekcan rent richting de bal. Pekcan passt de bal met de wreef. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:5

17e minuut.
Konopiński rent richting de bal. Konopiński passt de bal met de wreef. Landers probeert naar een medespeler te passen. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:6

18e minuut.
Gilchrist passt de bal zonder na te denken. Landers is nu in balbezit. Landers speelt de bal door. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Maloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas passt de bal in één keer door. Daar is Sotolongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Webb speelt de bal door. Curran rent richting de bal. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo onderschept slim de pass. Sotolongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Konopiński probeert naar een medespeler te passen. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:7

24e minuut.
Balčiauskas speelt de bal door. Landers is nu in balbezit. Landers geeft een hoge lob. Sotolongo heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:8

31e minuut.
Smart probeert naar een medespeler te passen. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... MacGilledon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:9

33e minuut.
Jardine is nu in balbezit. Balčiauskas onderschept slim de pass. Balčiauskas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sotolongo de bal. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. MacGilledon bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo schiet op doel. Paal! Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel. MacGilledon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:10

38e minuut.
Daar is Betka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betka geeft een lange en hoge pass. Landers met een sublieme pass. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Landers kopt de bal weg. Balčiauskas controleert de bal met de borst. Balčiauskas passt de bal met de wreef. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:11

41e minuut.
Balčiauskas speelt de bal door. Landers speelt de bal door. Sotolongo rent richting de bal. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap. MacGilledon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ewing passt de bal in één keer door. Pekcan rent richting de bal. Pekcan geeft de bal voor. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Sabres 82%, Gairsay Dons 18%.
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:11

46e minuut.
Balčiauskas probeert naar een medespeler te passen. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo passt de bal in één keer door. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:12

48e minuut.
Macrae is nu in balbezit. Smart onderschept slim de pass. Smart geeft een lange en hoge pass. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo schiet op doel. MacGilledon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Daar is Landers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jardine bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers begaat een overtreding. Landers krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Konopiński geeft een hoge lob. MacTavish kan de bal niet met de borst controleren. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap. MacGilledon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas schiet op doel. MacGilledon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:13

55e minuut.
Smart met een sublieme pass. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas met een sublieme pass. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:14

61e minuut.
MacTavish probeert naar een medespeler te passen. Webb probeert naar een medespeler te passen. Pekcan rent richting de bal. Pekcan geeft de bal voor. Sotolongo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pekcan kopt de bal weg. White controleert de bal met de borst. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas schiet op doel. MacGilledon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:15

63e minuut.
Jardine geeft een hoge lob. Landers kopt de bal weg. Jardine heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglis geeft een hoge lob. Daar is MacTavish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
White geeft een hoge lob. Konopiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Curran de bal. Smart rent richting de bal. Smart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pekcan rent richting de bal. Pekcan passt de bal zonder na te denken. Sotolongo rent richting de bal. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
MacGilledon trapt de bal weg van het doel. Smart kopt de bal weg. Curran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Landers geeft een lange en hoge pass. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen. White heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo onderschept slim de pass. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. MacGilledon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. MacGilledon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Konopiński is nu in balbezit. Konopiński probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Balčiauskas de bal onder controle te krijgen. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. MacGilledon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt White de bal. MacGilledon met een sublieme pass. Konopiński kopt de bal weg. Sotolongo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. MacGilledon trapt de bal weg van het doel. Landers kopt de bal weg. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo schiet op doel. MacGilledon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. Maloney controleert de bal met de borst. MacTavish is nu in balbezit. Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Sabres 76%, Gairsay Dons 24%.
Gaelic Sabres - Gairsay Dons 0:16