Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loco Canons The Specials
Normal Tactiek ThreeFiveTwo
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 44.6
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Bingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingham passt de bal met de wreef. Dalglish met een sublieme pass. Daar is Rehermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rehermann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - The Specials 0:1

8e minuut.
Finlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell rent richting de bal. MacKinley is nu in balbezit. MacKinley haalt uit met een fantastische trap. MacInnes probeert de bal aan de voet te houden. Burduşel bokst de bal weg.

26e minuut.
Dalglish passt de bal zonder na te denken. Finlay is nu in balbezit. Finlay passt de bal met de wreef. Bingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
MacInnes geeft de bal voor. Klungelig pakt Bingham de bal. Bingham passt de bal in één keer door. Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dalglish is nu in balbezit. Dalglish passt de bal met de wreef. Burns heeft problemen om de bal te vangen. Rehermann is nu in balbezit. Rehermann draait met de bal, schiet en ... Payne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong geeft de bal voor. May rent richting de bal. Rehermann onderschept slim de pass. Rehermann draait met de bal, schiet en ... Payne bokst de bal weg. Bingham is nu in balbezit. Bingham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - The Specials 0:2

37e minuut.
Burns is nu in balbezit. Burns geeft een hoge lob. Low kopt de bal weg. Rehermann rent richting de bal. Rehermann geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - The Specials 0:3

42e minuut.
Finlay is nu in balbezit. Finlay passt de bal zonder na te denken. Armstrong geeft de bal voor. Rehermann rent richting de bal. Rehermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loco Canons 78%, The Specials 22%.
Loco Canons - The Specials 0:3

53e minuut.
Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong geeft een lange en hoge pass. Rehermann is nu in balbezit. Rehermann schiet op doel. Burns probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Russell rent richting de bal. Dalglish verovert de bal door een tackle van achteren. Dalglish speelt de bal door. Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - The Specials 0:4

58e minuut.
Gurdev passt de bal zonder na te denken. Dalglish rent richting de bal. Dalglish probeert naar een medespeler te passen. Bingham is nu in balbezit. Bingham draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Burns heeft problemen om de bal te vangen. Payne bokst de bal weg. Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - The Specials 0:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colson komt het veld opgelopen. Main komt het veld opgelopen. Stegaru komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nesbitt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armstrong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bingham rent richting de bal. Bingham draait met de bal, schiet en ... Payne bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Bingham de bal. Jarvine begaat een overtreding. Bingham raakt geblesseerd tijdens het duel. Finlay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Armstrong probeert naar een medespeler te passen. Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rehermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rehermann geeft de bal voor. Bingham krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Russell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong met een sublieme pass. Bingham rent richting de bal. Bingham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - The Specials 0:6

77e minuut.
Stegaru geeft de bal voor. Inworp. MacCormack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKinley is nu in balbezit. MacKinley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loco Canons 68%, The Specials 32%.
Loco Canons - The Specials 0:6