Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ras-Tanura Peckers Shankly`s Select
Normal Tactiek 35223
32% Balbezit 68%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 57.3
zwak Schieten uitmuntend
hopeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen zeer goed


4e minuut.
MacKechnie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrie komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Airth probeert naar een medespeler te passen. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn geeft een hoge lob. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Hartford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
MacKechnie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waddell met een snelle inworp. Barrie is nu in balbezit. Barrie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt MacKechnie de bal. MacKechnie geeft een lange en hoge pass. Whyte is nu in balbezit. MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. MacLehose draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Waddell rent richting de bal. Waddell geeft de bal voor. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:1

16e minuut.
Lee probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Waddell de bal. MacKechnie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKechnie krijgt een gele kaart.

21e minuut.
MacRobbie passt de bal met de wreef. Waddell is nu in balbezit. Waddell speelt de bal door. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:2

22e minuut.
MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. MacLehose passt de bal zonder na te denken. Daar is Barrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mitchell de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
MacKinnell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Waddell met de inworp. Barrie rent richting de bal. Barrie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Waddell met een sublieme pass. Barrie is nu in balbezit. Barrie passt de bal in één keer door. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:3

28e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Mitchell geeft een hoge lob. Fraser kopt de bal weg. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Hartford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waddell neemt de hoekschop. MacLehose springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is MacLehose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrie rent richting de bal. MacLehose is nu in balbezit. Barrie rent richting de bal. Barrie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Airth kopt de bal weg. Daar is Robson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:4

37e minuut.
MacRobbie met een sublieme pass. Collins rent richting de bal. MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. Barrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Elder is nu in balbezit. Airth verovert de bal door een tackle van achteren. Airth passt de bal met de wreef. Fraser rent richting de bal. Fraser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:5

44e minuut.
MacKinnell rent richting de bal. Barrie verovert de bal door een tackle van achteren. Barrie passt de bal met de wreef. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 84%, Shankly`s Select 16%.
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:5

47e minuut.
MacKechnie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie verovert de bal door een tackle van achteren. Barrie passt de bal met de wreef. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Airth geeft de bal voor. Barrie is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van MacKechnie ... Strafschop! Barrie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacLehose kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Waddell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrie is nu in balbezit. Barrie geeft een hoge lob. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:6

55e minuut.
MacMinn met een snelle inworp. MacKinnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKinnell passt de bal in één keer door. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Clarkson de bal. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell geeft de bal voor. MacLehose springt en kopt de bal. Hartford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:7

60e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal met de wreef. Daar is Barrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Elder is nu in balbezit. Airth verovert de bal door een tackle van achteren. Airth probeert naar een medespeler te passen. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:8

65e minuut.
MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. MacLehose passt de bal in één keer door. Barrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:9

68e minuut.
Airth kan de bal niet met de borst controleren. Fraser is nu in balbezit. Fraser passt de bal in één keer door. Barrie is nu in balbezit. Barrie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Hartford met een harde bal richting middenveld. MacMinn kopt de bal weg. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Hartford bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Waddell neemt de hoekschop. MacLehose springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:10

74e minuut.
Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Barrie is nu in balbezit. Fraser rent richting de bal. Fraser haalt uit met een fantastische trap. Hartford bokst de bal weg. MacLehose rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:11

77e minuut.
Daar is Robson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie passt de bal in één keer door. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:12

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clarkson met een snelle inworp. Waddell is nu in balbezit. Waddell geeft een hoge lob. MacLehose springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:13

81e minuut.
Waddell geeft een lange en hoge pass. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose schiet op doel. Na een snelle pass probeert MacVurich de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waddell neemt de hoekschop. MacLehose springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:14

83e minuut.
Airth geeft een hoge lob. Barrie geeft een hoge lob. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:15

85e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie verovert de bal door een tackle van achteren. Barrie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Waddell de bal. Waddell passt de bal met de wreef. Airth probeert naar een medespeler te passen. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 83%, Shankly`s Select 17%.
Ras-Tanura Peckers - Shankly`s Select 0:16