Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Helmets Quasar team
Normal Tactiek wing
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Leuci met een snelle inworp. Muxammadov rent richting de bal. Muxammadov passt de bal zonder na te denken. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:1

2e minuut.
MacSweeney speelt de bal door. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón passt de bal met de wreef. Guldahl rent richting de bal. Guldahl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. May heeft problemen om de bal te vangen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Malcolmson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:2

4e minuut.
MacSweeney met een sublieme pass. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov met een sublieme pass. Guldahl rent richting de bal. Guldahl geeft een lange en hoge pass. Malcolmson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Leuci passt de bal zonder na te denken. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxammadov probeert naar een medespeler te passen. MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:3

8e minuut.
Daar is Muxammadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacSweeney geeft de bal voor. Leuci is nu in balbezit. Leuci passt de bal met de wreef. MacSweeney heeft problemen om de bal te vangen. Malcolmson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAndrew legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hughes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacSweeney neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Malcolmson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. MacSweeney rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:4

10e minuut.
Begbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl onderschept slim de pass. Guldahl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hughes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes schiet op doel. Malcolmson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:5

14e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guldahl met een snelle inworp. Muxammadov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney passt de bal in één keer door. Guldahl kan de bal niet met de borst controleren. Guldahl geeft de bal voor. Hughes springt en kopt de bal. Malcolmson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci is nu in balbezit. Leuci geeft de bal voor. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:6

20e minuut.
MacMurchie kopt de bal weg. Muxammadov heeft problemen om de bal te vangen. Muxammadov met een sublieme pass. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel. Malcolmson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:7

25e minuut.
MacDuff geeft een lange en hoge pass. MacShannachan rent richting de bal. Hughes onderschept slim de pass. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Muxammadov met een sublieme pass. Leuci speelt de bal door. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:8

34e minuut.
Inworp. Guldahl met een snelle inworp. Klungelig pakt Muxammadov de bal. Muxammadov geeft een hoge lob. MacSweeney springt en kopt de bal. Malcolmson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Leuci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muxammadov speelt de bal door. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
May geeft de bal voor. Guldahl kopt de bal weg. MacSweeney is nu in balbezit. Begbie is nu in balbezit. Begbie passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leuci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci passt de bal met de wreef. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney haalt uit met een fantastische trap. Malcolmson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Helmets 94%, Quasar team 6%.
Northern Helmets - Quasar team 0:8

50e minuut.
MacSweeney geeft een hoge lob. MacShannachan heeft problemen om de bal te vangen. Guldahl rent richting de bal. Guldahl geeft een hoge lob. Hughes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Malcolmson met een harde bal richting middenveld. Michňa is nu in balbezit. Michňa geeft een lange en hoge pass. Hughes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:9

57e minuut.
MacDuff verovert de bal door een tackle van achteren. Leuci speelt de bal door. Guldahl speelt de bal door. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:10

60e minuut.
MacShannachan met een sublieme pass. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Begbie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Begbie krijgt een gele kaart. Guldahl raakt geblesseerd tijdens het duel. Hughes legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt MacMurchie de bal. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci met een sublieme pass. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malcolmson trapt de bal weg. Daar is Lizusowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Guldahl is nu in balbezit. Guldahl speelt de bal door. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney haalt uit met een fantastische trap. Malcolmson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:11

64e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes passt de bal met de wreef. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney schiet op doel. Malcolmson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Quasar team 0:12

66e minuut.
Snorrason met een snelle inworp. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie is nu in balbezit. Leuci onderschept slim de pass. Leuci geeft de bal voor. Malcolmson bokst de bal weg.

68e minuut.
Perdigón passt de bal zonder na te denken. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl speelt de bal door. MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hughes de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Helmets 87%, Quasar team 13%.
Northern Helmets - Quasar team 0:12