Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorgie FC Darkside Cowboys
Normal Tactiek David
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
MacDiarmid met een sublieme pass. Nisbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano begaat een overtreding. Stefano krijgt een gele kaart.

3e minuut.
MacLeister kopt de bal weg. MacOwen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacOwen met een sublieme pass. Stefano is nu in balbezit. Stefano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Simpson met een harde bal richting middenveld. McGhee kopt de bal weg. Daar is MacLeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scobie is nu in balbezit. Scobie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stefano rent richting de bal. Stefano draait met de bal, schiet en ... Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
MacNeish controleert de bal met de borst. MacOwen geeft een lange en hoge pass. Scobie kopt de bal weg. Stefano heeft problemen om de bal te vangen. Stefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 0:1

16e minuut.
MacKillop heeft problemen om de bal te vangen. MacKillop passt de bal in één keer door. Jamieson speelt de bal door. Dalgleish is nu in balbezit. Dalgleish geeft een lange en hoge pass. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacNeish met de inworp. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:2

21e minuut.
Daar is Scobie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamieson rent richting de bal. Jamieson passt de bal zonder na te denken. Scobie rent richting de bal. Scobie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
MacLeister met een sublieme pass. MacPherson rent richting de bal. Stefano onderschept slim de pass. Stefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:3

27e minuut.
MacOwen rent richting de bal. MacOwen passt de bal met de wreef. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano schiet op doel. Na een snelle pass probeert MacPherson de bal onder controle te krijgen. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
MacOwen verovert de bal door een tackle van achteren. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff probeert naar een medespeler te passen. Stefano is nu in balbezit. Stefano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
MacOwen verovert de bal door een tackle van achteren. MacOwen probeert naar een medespeler te passen. Scobie is nu in balbezit. Scobie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lyon de bal onder controle te krijgen. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Stefano rent richting de bal. Stefano geeft een hoge lob. Jamieson speelt de bal door. Scobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Scobie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Stefano is nu in balbezit. Scobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeister verovert de bal door een tackle van achteren. Stefano verovert de bal door een tackle van achteren. Stefano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgie FC 79%, Darkside Cowboys 21%.
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:3

46e minuut.
Jamieson speelt de bal door. Scobie is nu in balbezit. Scobie passt de bal zonder na te denken. Stefano is nu in balbezit. Stefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:4

50e minuut.
MacFarlane rent richting de bal. MacOwen onderschept slim de pass. MacOwen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stefano de bal. Stefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:5

55e minuut.
Stefano rent richting de bal. MacKillop bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKillop met een sublieme pass. Scobie is nu in balbezit. Scobie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Lyon de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacKillop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stefano is nu in balbezit. Stefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:6

73e minuut.
MacKillop rent richting de bal. MacKillop passt de bal met de wreef. MacPherson is nu in balbezit. Stefano onderschept slim de pass. Stefano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacKillop neemt de hoekschop. Stefano springt en kopt de bal. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
McGhee geeft een lange en hoge pass. Dalgleish rent richting de bal. Dalgleish geeft een lange en hoge pass. Stefano rent richting de bal. Stefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:7

88e minuut.
MacKillop met een sublieme pass. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano speelt de bal door. Scobie is nu in balbezit. Scobie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:8

89e minuut.
Stefano onderschept slim de pass. Stefano geeft een hoge lob. Jamieson kopt de bal weg. Daar is Stefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grigor geeft een lange en hoge pass. Dalgleish kopt de bal weg. Jamieson heeft problemen om de bal te vangen. Scobie rent richting de bal. Scobie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgie FC 80%, Darkside Cowboys 20%.
Gorgie FC - Darkside Cowboys 1:9