Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaelic Eagles BRIGHTONS FC
Normal Tactiek wider
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 46
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hauhola rent richting de bal. Hauhola geeft een lange en hoge pass. Lozano kopt de bal weg. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Guardado geeft een hoge lob. MacLean kan de bal niet met de borst controleren. Langhe rent richting de bal. Langhe haalt uit met een fantastische trap. MacKirdy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:1

5e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal in één keer door. Rankin speelt de bal door. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
MacKirdy probeert naar een medespeler te passen. Hauhola kopt de bal weg. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado rent richting de bal. Guardado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:2

9e minuut.
McEwan verovert de bal door een tackle van achteren. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan begaat een overtreding. Guardado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Ronald passt de bal met de wreef. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe speelt de bal door. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
MacKirdy met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ćwiek met de inworp. Lozano is nu in balbezit. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hauhola controleert de bal met de borst. Hauhola geeft een lange en hoge pass. Maxwell heeft problemen om de bal te vangen. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Langhe rent richting de bal. Guardado rent richting de bal. Guardado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacLean de bal onder controle te krijgen. MacKirdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:3

17e minuut.
Lozano passt de bal met de wreef. Hauhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauhola passt de bal met de wreef. Langhe rent richting de bal. Langhe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:4

19e minuut.
Hauhola met een sublieme pass. Guardado is nu in balbezit. Rankin is nu in balbezit. Guardado verovert de bal door een tackle van achteren. Guardado geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:5

20e minuut.
MacDonald met een sublieme pass. Daar is Cowie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maxwell rent richting de bal. Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:6

24e minuut.
Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek speelt de bal door. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe haalt uit met een fantastische trap. Paton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hauhola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langhe krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:7

26e minuut.
MacLeod is nu in balbezit. Maduro verovert de bal door een tackle van achteren. Maduro geeft een hoge lob. Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:8

27e minuut.
Guardado rent richting de bal. Langhe rent richting de bal. Langhe met een sublieme pass. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
MacRitchie kopt de bal weg. Hauhola rent richting de bal. Hauhola passt de bal zonder na te denken. Guardado rent richting de bal. Guardado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano geeft de bal voor. MacLean probeert de bal aan de voet te houden. Langhe rent richting de bal. Langhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:9

35e minuut.
Hauhola is nu in balbezit. MacDonald begaat een overtreding. Hauhola raakt geblesseerd tijdens het duel. Ronald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langhe rent richting de bal. Langhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:10

39e minuut.
Rankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado verovert de bal door een tackle van achteren. Guardado passt de bal met de wreef. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ćwiek met een sublieme pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell begaat een overtreding. Lozano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lozano wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
MacKirdy trapt de bal weg. Ćwiek kopt de bal weg. Daar is MacLean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:11

44e minuut.
Daar is Ćwiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek geeft een hoge lob. Langhe probeert de bal met de borst te controleren. Langhe draait met de bal, schiet en ... MacKirdy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:12

44e minuut.
Daar is MacDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankin rent richting de bal. Guardado onderschept slim de pass. Guardado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Eagles 83%, BRIGHTONS FC 17%.
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:13

46e minuut.
Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie passt de bal zonder na te denken. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe onderschept slim de pass. Langhe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ćwiek probeert naar een medespeler te passen. Langhe rent richting de bal. MacLean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:14

50e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. Maduro rent richting de bal. Maduro heeft problemen om de bal te vangen. Maduro probeert naar een medespeler te passen. Guardado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Paton trapt de bal weg van het doel. Ćwiek kopt de bal weg. Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe haalt uit met een fantastische trap. MacKirdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Klungelig pakt MacLean de bal. Langhe rent richting de bal. Maxwell is nu in balbezit. Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
McEwan rent richting de bal. Guardado verovert de bal door een tackle van achteren. Guardado geeft een hoge lob. Langhe is nu in balbezit. Langhe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:15

55e minuut.
Cowie probeert naar een medespeler te passen. MacDonald heeft problemen om de bal te vangen. Langhe onderschept slim de pass. Langhe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
MacKirdy speelt de bal door. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek geeft een hoge lob. Guardado is nu in balbezit. Guardado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:16

62e minuut.
Paton trapt de bal weg. Hauhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauhola geeft een hoge lob. Langhe rent richting de bal. Langhe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een hoge lob. Langhe is nu in balbezit. Langhe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hauhola rent richting de bal. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hauhola zijn tegenspeler op de grond. Hauhola is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Paton geeft een lange en hoge pass. Ćwiek kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano haalt uit met een fantastische trap. MacLean probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano met een sublieme pass. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Guardado rent richting de bal. Guardado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:17

76e minuut.
Rankin rent richting de bal. Ronald onderschept slim de pass. Ronald geeft een hoge lob. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ronald geeft een lange en hoge pass. Guardado is nu in balbezit. Guardado geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ćwiek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Langhe de bal. Langhe passt de bal in één keer door. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe draait met de bal, schiet en ... MacKirdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:18

85e minuut.
Paton geeft een lange en hoge pass. MacLeod is nu in balbezit. MacLeod passt de bal in één keer door. Guardado rent richting de bal. Guardado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
MacLean geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Guevara de bal onder controle te krijgen. Guevara geeft een lange en hoge pass. Guardado is nu in balbezit. Guardado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Guardado is nu in balbezit. MacKirdy probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek probeert naar een medespeler te passen. Langhe is nu in balbezit. Langhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:19

89e minuut.
Cowie probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft de bal voor. Guardado kopt de bal weg. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Eagles 89%, BRIGHTONS FC 11%.
Gaelic Eagles - BRIGHTONS FC 0:20