Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Nigthingales JOHN BHOYS FC
Normal Tactiek IT`S YERSEL V5
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten incredible
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Mursia verovert de bal door een tackle van achteren. Mursia passt de bal met de wreef. Paton is nu in balbezit. Paton geeft een hoge lob. Law krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Weir passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivarí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paton geeft een hoge lob. Law maakt een snoekduik en kopt de bal. Payne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mursia rent richting de bal. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:1

5e minuut.
Carmichael is nu in balbezit. Law onderschept slim de pass. Dyndikov probeert naar een medespeler te passen. Mursia is nu in balbezit. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:2

5e minuut.
MacEachan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hartson de bal. Mursia onderschept slim de pass. Mursia haalt uit met een fantastische trap. Payne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
MacLeister geeft een hoge lob. Paton kopt de bal weg. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Mursia heeft problemen om de bal te vangen. Mursia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Law rent richting de bal. Law haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:3

10e minuut.
Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Law rent richting de bal. Law met een sublieme pass. Mursia is nu in balbezit. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:4

11e minuut.
Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ... Rae probeert de bal aan de voet te houden. Dyndikov geeft een lange en hoge pass. Mursia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:5

17e minuut.
Carmichael met een sublieme pass. Sporran met een sublieme pass. Okrzesik geeft een hoge lob. Mursia springt en kopt de bal. Payne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:6

18e minuut.
MacIlvrae geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paton met de inworp. Okrzesik geeft de bal voor. Mursia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:7

20e minuut.
Mursia kopt de bal weg. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law passt de bal in één keer door. Mursia is nu in balbezit. Mursia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Paton onderschept slim de pass. Paton geeft een lange en hoge pass. Mursia met een sublieme pass. Law rent richting de bal. Law haalt uit met een fantastische trap. Payne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Okrzesik speelt de bal door. Rae rent richting de bal. Law onderschept slim de pass. Mursia is nu in balbezit. Mursia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:8

32e minuut.
Dyndikov kopt de bal weg. Daar is MacLeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLeister geeft een hoge lob. Law rent richting de bal. Law draait met de bal, schiet en ... Payne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Law is nu in balbezit. Law schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:9

36e minuut.
Dyndikov speelt de bal door. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia met een sublieme pass. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
MacLeister kopt de bal weg. Dyndikov is nu in balbezit. Dyndikov geeft een hoge lob. MacIlvrae kopt de bal weg. Law geeft de bal voor. Payne bokst de bal weg. Mursia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:10

40e minuut.
Paton met een sublieme pass. Daar is Mursia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mursia passt de bal zonder na te denken. Law rent richting de bal. Law haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:11

42e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law passt de bal met de wreef. Daar is Mursia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mursia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
MacLeister geeft een lange en hoge pass. Mursia kopt de bal weg. Klungelig pakt Polson de bal. Mursia rent richting de bal. Mursia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 83%, JOHN BHOYS FC 17%.
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:11

46e minuut.
Wallace komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Law is nu in balbezit. Law passt de bal zonder na te denken. Rae rent richting de bal. Mursia onderschept slim de pass. Mursia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia onderschept slim de pass. Mursia met een sublieme pass. Law rent richting de bal. Law haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:12

54e minuut.
Daar is Hartson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace is nu in balbezit. Wallace met een sublieme pass. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:13

56e minuut.
Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Law speelt de bal door. Mursia rent richting de bal. Mursia schiet op doel. Payne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:14

59e minuut.
Law kopt de bal weg. Mursia is nu in balbezit. Mursia probeert naar een medespeler te passen. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:15

63e minuut.
Law heeft problemen om de bal te vangen. Law geeft een hoge lob. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:16

69e minuut.
Weir probeert naar een medespeler te passen. Jordan speelt de bal door. Klungelig pakt MacLeister de bal. MacLeister geeft de bal voor. Law springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sporran heeft problemen om de bal te vangen. MacLeister rent richting de bal. MacLeister passt de bal met de wreef. Mursia rent richting de bal. Mursia haalt uit met een fantastische trap. Payne bokst de bal weg. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:17

72e minuut.
Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia draait met de bal, schiet en ... Payne probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik kopt de bal weg. Paton geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:18

75e minuut.
Mursia onderschept slim de pass. Mursia geeft de bal voor. Daar is Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Law haalt uit met een fantastische trap. Payne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:19

76e minuut.
Okrzesik geeft een hoge lob. Paton kopt de bal weg. Daar is Rae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mursia is nu in balbezit. Mursia draait met de bal, schiet en ... Payne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Dyndikov met een sublieme pass. MacLeister met een sublieme pass. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap. Polson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Payne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Rae rent richting de bal. Mursia verovert de bal door een tackle van achteren. Mursia passt de bal met de wreef. Law heeft problemen om de bal te vangen. Law haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:20

82e minuut.
Dyndikov rent richting de bal. Dyndikov geeft een lange en hoge pass. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia haalt uit met een fantastische trap. Payne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:21

86e minuut.
MacLeister kopt de bal weg. Law kan de bal niet met de borst controleren. Law geeft een lange en hoge pass. Mursia rent richting de bal. Mursia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polson trapt de bal weg van het doel. Okrzesik kopt de bal weg. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
MacLeister probeert naar een medespeler te passen. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia haalt uit met een fantastische trap. Polson probeert de bal aan de voet te houden. Payne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:22

90e minuut.
MacLeister kopt de bal weg. Law is nu in balbezit. Law passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mursia de bal. Mursia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 87%, JOHN BHOYS FC 13%.
Red Nigthingales - JOHN BHOYS FC 0:22