Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Beets W.I.
Normal Tactiek Le Dam
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 48.1
hopeless Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Nenem rent richting de bal. Nenem passt de bal zonder na te denken. Monin is nu in balbezit. Monin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:1

7e minuut.
de Rooij rent richting de bal. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Monin rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fonseca neemt de hoekschop. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Durán rent richting de bal. Durán geeft de bal voor. Daar is Nenem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:2

10e minuut.
Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem geeft een hoge lob. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:3

12e minuut.
Pucciani geeft een hoge lob. Daar is Littlejohn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenem is nu in balbezit. Nenem schiet op doel. Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:4

12e minuut.
Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Nenem probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft de bal voor. Nenem springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:5

15e minuut.
Harris trapt de bal weg van het doel. Hyde kopt de bal weg. McCallum rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Durán speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Verrier passt de bal in één keer door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal met de wreef. Nenem rent richting de bal. Nenem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:6

21e minuut.
Klungelig pakt Pucciani de bal. Durán probeert naar een medespeler te passen. Nenem probeert naar een medespeler te passen. Monin rent richting de bal. Monin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:7

22e minuut.
Dixon speelt de bal door. Klungelig pakt Harris de bal. Durán probeert naar een medespeler te passen. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. Nenem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Verrier met een snelle inworp. Daar is Pucciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucciani geeft een hoge lob. Monin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal in één keer door. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:8

29e minuut.
Durán passt de bal zonder na te denken. Gayle rent richting de bal. Nenem maakt een afschuwelijke overtreding. Nenem krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani probeert naar een medespeler te passen. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Verrier onderschept slim de pass. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal in één keer door. Daar is Monin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Hyde de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca met een sublieme pass. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:9

35e minuut.
Verrier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Durán de bal. Durán met een sublieme pass. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin draait met de bal, schiet en ... Harris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Campbell-Ryce met een harde bal richting middenveld. de Rooij kopt de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft de bal voor. Nenem krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:10

40e minuut.
Pucciani met de inworp. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal zonder na te denken. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:11

44e minuut.
Pucciani geeft een hoge lob. Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal in één keer door. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Beets 86%, W.I. 14%.
Western Beets - W.I. 0:11

46e minuut.
Fonseca passt de bal met de wreef. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán probeert naar een medespeler te passen. Nenem is nu in balbezit. Nenem draait met de bal, schiet en ... Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Nenem kopt de bal weg. Klungelig pakt Campbell-Ryce de bal. Monin is nu in balbezit. Monin haalt uit met een fantastische trap. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:12

49e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Durán onderschept slim de pass. Durán geeft een lange en hoge pass. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca speelt de bal door. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ... Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
de Rooij speelt de bal door. Klungelig pakt Monin de bal. Monin passt de bal in één keer door. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Monin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monin schiet op doel. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:13

54e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán probeert naar een medespeler te passen. Nenem rent richting de bal. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Campbell-Ryce met een harde bal richting middenveld. Verrier kopt de bal weg. Nenem speelt de bal door. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Durán speelt de bal door. Nenem is nu in balbezit. Gayle met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Monin heeft problemen om de bal te vangen. Monin passt de bal in één keer door. Nenem rent richting de bal. Nenem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:14

67e minuut.
Monin kan de bal niet met de borst controleren. Nenem is nu in balbezit. Nenem passt de bal zonder na te denken. Monin rent richting de bal. Monin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Hyde de bal. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Nenem rent richting de bal. Nenem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:15

69e minuut.
Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Nenem verovert de bal door een tackle van achteren. Nenem passt de bal zonder na te denken. Monin heeft problemen om de bal te vangen. Monin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Durán is nu in balbezit. McCallum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nenem springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monin rent richting de bal. Monin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:16

74e minuut.
Pucciani kopt de bal weg. Gayle heeft problemen om de bal te vangen. Nenem rent richting de bal. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Verrier passt de bal met de wreef. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:17

80e minuut.
de Rooij passt de bal zonder na te denken. Durán is nu in balbezit. Durán met een sublieme pass. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Verrier geeft de bal voor. Monin kopt de bal weg. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Harris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:18

87e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Monin onderschept slim de pass. Monin passt de bal met de wreef. Nenem rent richting de bal. Nenem draait met de bal, schiet en ... Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca speelt de bal door. Monin rent richting de bal. Monin schiet op doel. Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:19

89e minuut.
Pucciani met een snelle inworp. Durán met een sublieme pass. Nenem is nu in balbezit. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Beets - W.I. 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Beets 88%, W.I. 12%.
Western Beets - W.I. 0:20