Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drunkers FC leaders fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor geeft de bal voor. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Du Pont passt de bal met de wreef. Baloyi is nu in balbezit. Legetla rent richting de bal. Baloyi onderschept slim de pass. Baloyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mayo met een sublieme pass. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klausen krijgt een gele kaart. Gama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gama kan niet meer verder spelen. Klate komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Klausen kopt de bal weg. Bruwer kan de bal niet met de borst controleren. Bruwer passt de bal in één keer door. Baloyi rent richting de bal. Baloyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mahlatsi probeert naar een medespeler te passen. Maboe rent richting de bal. Du Pont onderschept slim de pass. Baloyi rent richting de bal. Baloyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drunkers FC - leaders fc 0:1

29e minuut.
Du Pont is nu in balbezit. Maboe bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont verovert de bal door een tackle van achteren. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. Legetla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunkers FC 57%, leaders fc 43%.
Drunkers FC - leaders fc 0:1

66e minuut.
Pedrick trapt de bal weg van het doel. Bruwer kopt de bal weg. Daar is Legetla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baloyi is nu in balbezit. Baloyi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lekwane probeert de bal met de borst te controleren. Maboe rent richting de bal. Gumede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gumede krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Baloyi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Du Pont de bal onder controle te krijgen. Lekwane is nu in balbezit. Baloyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunkers FC - leaders fc 0:2

87e minuut.
Gumede rent richting de bal. Gumede passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Pedrick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunkers FC - leaders fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunkers FC 45%, leaders fc 55%.
Drunkers FC - leaders fc 1:2