Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: Mango Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2019
Mango LSB sport
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Bell speelt de bal door. Inworp. Haal met een snelle inworp. Daar is Amoako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amoako geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Roux is nu in balbezit. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matlala de bal. Matlala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Matlala is nu in balbezit. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala rent richting de bal. Phogojane rent richting de bal. Phogojane haalt uit met een fantastische trap. Hufkie bokst de bal weg.

40e minuut.
Haal is nu in balbezit. Haal passt de bal zonder na te denken. Biemba is nu in balbezit. Matlala verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mango 50%, LSB sport 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mango - LSB sport 0:0

56e minuut.
Phogojane rent richting de bal. Roux verovert de bal door een tackle van achteren. Roux geeft de bal voor. Motlokoa heeft problemen om de bal te vangen. Motlokoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Matlala rent richting de bal. Lingerfelder rent richting de bal. Matlala onderschept slim de pass. Matlala draait met de bal, schiet en ... Hufkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mango - LSB sport 0:1

70e minuut.
Daar is Matlala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phogojane is nu in balbezit. Roux verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mango 52%, LSB sport 48%.
Mango - LSB sport 0:1