Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalahari panthers LUPHANI FC
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Sekano rent richting de bal. Sekano speelt de bal door. Fernandes met een sublieme pass. Klungelig pakt Nunens de bal. Nunens geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vries rent richting de bal. Jacobs rent richting de bal. Vries is nu in balbezit. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs schiet op doel. Mapela bokst de bal weg.

17e minuut.
Buckley kopt de bal weg. Armstrong heeft problemen om de bal te vangen. Sekano probeert naar een medespeler te passen. Seakamela rent richting de bal. Seakamela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stars onderschept slim de pass. Stars geeft een lange en hoge pass. Nunens kopt de bal weg. Seakamela is nu in balbezit. Seakamela haalt uit met een fantastische trap. Shumana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Seakamela rent richting de bal. Sekano is nu in balbezit. Sekano schiet op doel. Shumana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Jacobs rent richting de bal. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries met een sublieme pass. Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christensen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sekano onderschept slim de pass. Ndlovu is nu in balbezit. Sekano verovert de bal door een tackle van achteren. Sekano geeft de bal voor. Seakamela krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Vries is nu in balbezit. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Seakamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seakamela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalahari panthers 61%, LUPHANI FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalahari panthers - LUPHANI FC 0:0

50e minuut.
Nunens is nu in balbezit. Chenene rent richting de bal. Chenene geeft een hoge lob. Buckley is nu in balbezit. Buckley haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Armstrong speelt de bal door. Gumede heeft problemen om de bal te vangen. Seakamela rent richting de bal. Seakamela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sekano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekano probeert naar een medespeler te passen. Seakamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seakamela haalt uit met een fantastische trap. Shumana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalahari panthers - LUPHANI FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalahari panthers 65%, LUPHANI FC 35%.
Kalahari panthers - LUPHANI FC 0:1