Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: real XI Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2261
real XI Real Sporting Football Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maulgue met een snelle inworp. Zulu met een sublieme pass. Sebola rent richting de bal. Sebola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola onderschept slim de pass. Davis is nu in balbezit. Sebola onderschept slim de pass. Sebola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Sibaya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maulgue de bal. Maulgue onderschept slim de pass. Sapula heeft problemen om de bal te vangen. Sapula geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zuma rent richting de bal. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuma onderschept slim de pass. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Masina onderschept slim de pass. Masina met een sublieme pass. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real XI - Real Sporting Football Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real XI 50%, Real Sporting Football Club 50%.
real XI - Real Sporting Football Club 0:1

48e minuut.
Augustine met een harde bal richting middenveld. Zulu speelt de bal door. Goldie geeft een lange en hoge pass. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real XI - Real Sporting Football Club 0:2

51e minuut.
Shonhayi rent richting de bal. Shonhayi speelt de bal door. Sheppard rent richting de bal. Sheppard haalt uit met een fantastische trap. Manyathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real XI - Real Sporting Football Club 0:3

52e minuut.
Mqobongo rent richting de bal. Mqobongo geeft een hoge lob. Sheppard rent richting de bal. Sheppard haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert O`Connor de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bapela is nu in balbezit. Sheppard onderschept slim de pass. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Maboe de bal onder controle te krijgen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway passt de bal zonder na te denken. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Manyathi trapt de bal weg van het doel. Walaza kopt de bal weg. Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola rent richting de bal. Sebola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mashego geeft een lange en hoge pass. Zuma rent richting de bal. Zuma geeft de bal voor. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real XI 43%, Real Sporting Football Club 57%.
real XI - Real Sporting Football Club 0:3