Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: Five 0 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1083
Five 0 Glenwegians
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 23.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Horcicka probeert naar een medespeler te passen. Modise heeft problemen om de bal te vangen. Sikhakhane is nu in balbezit. Modise onderschept slim de pass. Modise draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Horcicka kopt de bal weg. Lutumba is nu in balbezit. Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Modise is nu in balbezit. Modise haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Matjila geeft een hoge lob. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise draait met de bal, schiet en ... Ntsoane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Matjila speelt de bal door. Molefe met een sublieme pass. Modise is nu in balbezit. Modise schiet op doel. Ntsoane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Five 0 - Glenwegians 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Five 0 57%, Glenwegians 43%.
Five 0 - Glenwegians 0:1

51e minuut.
Molefe met een snelle inworp. Horcicka is nu in balbezit. Horcicka passt de bal in één keer door. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosa met een snelle inworp. Horcicka is nu in balbezit. Horcicka geeft een hoge lob. Molefe rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Christian passt de bal zonder na te denken. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise rent richting de bal. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Five 0 - Glenwegians 0:2

85e minuut.
Lutumba is nu in balbezit. Idah rent richting de bal. Idah passt de bal in één keer door. Modise rent richting de bal. Modise draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Five 0 - Glenwegians 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Five 0 56%, Glenwegians 44%.
Five 0 - Glenwegians 0:3