Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: NB United Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1135
NB United De Indomitable FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Fernandez is nu in balbezit. Fernandez passt de bal in één keer door. Vilakazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loke onderschept slim de pass. Loke geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fernandez geeft een lange en hoge pass. Raselemane geeft een hoge lob. Morula kopt de bal weg. Silent rent richting de bal. Silent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vilakazi geeft een hoge lob. Radford probeert de bal aan de voet te houden. Vilakazi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilakazi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Heymans heeft problemen om de bal te vangen. Silent is nu in balbezit. Sikhwvihilu rent richting de bal. Silent rent richting de bal. Silent schiet op doel. Letsholonyane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandeel is nu in balbezit. Sikhwvihilu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sikhwvihilu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Chikoya is nu in balbezit. Chikoya passt de bal in één keer door. Moriri geeft een lange en hoge pass. Sikhwvihilu is nu in balbezit. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ... Letsholonyane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Silent onderschept slim de pass. Silent passt de bal in één keer door. Zwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu verovert de bal door een tackle van achteren. Sikhwvihilu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fernandez met een sublieme pass. Daar is Sikhwvihilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spandeel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Spandeel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spandeel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NB United 55%, De Indomitable FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NB United - De Indomitable FC 0:0

68e minuut.
Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise onderschept slim de pass. Modise passt de bal met de wreef. Motale heeft problemen om de bal te vangen. Motale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - De Indomitable FC 1:0

71e minuut.
Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield geeft een hoge lob. Radford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mxaka trapt de bal weg van het doel. Bedingfield is nu in balbezit. Silent verovert de bal door een tackle van achteren. Silent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Morula verovert de bal door een tackle van achteren. Silent rent richting de bal. Morula onderschept slim de pass. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Modise passt de bal zonder na te denken. Maulgue bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulgue geeft de bal voor. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ... Letsholonyane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NB United 52%, De Indomitable FC 48%.
NB United - De Indomitable FC 1:0