Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortune FC Real stars fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackett verovert de bal door een tackle van achteren. Mackett probeert naar een medespeler te passen. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fortune FC - Real stars fc 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Rapeane de bal. Makhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn met een sublieme pass. Masenia rent richting de bal. Masenia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Moshikaro met een harde bal richting middenveld. Fynn kan de bal niet met de borst controleren. Fynn speelt de bal door. Masenia rent richting de bal. Masenia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Katza trapt de bal weg. Masilo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Masenia is nu in balbezit. Masenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barnard verovert de bal door een tackle van achteren. Barnard geeft de bal voor. Katza probeert de bal met de borst te controleren. Masenia is nu in balbezit. Masenia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Langa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortune FC - Real stars fc 1:1

19e minuut.
Scott passt de bal zonder na te denken. Masenia met een sublieme pass. Gcwensa speelt de bal door. Masenia rent richting de bal. Masenia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Makhaye met een snelle inworp. Scott is nu in balbezit. Scott probeert naar een medespeler te passen. Khasu rent richting de bal. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortune FC - Real stars fc 1:2

31e minuut.
Rapeane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapeane passt de bal met de wreef. Masenia rent richting de bal. Masenia haalt uit met een fantastische trap. Moshikaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Masenia probeert de bal aan de voet te houden. Scott met een sublieme pass. Khasu is nu in balbezit. Notoane is nu in balbezit. Notoane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortune FC - Real stars fc 1:3

42e minuut.
Scott is nu in balbezit. Fynn onderschept slim de pass. Fynn passt de bal met de wreef. Masenia rent richting de bal. Masenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortune FC 43%, Real stars fc 57%.
Fortune FC - Real stars fc 1:3

48e minuut.
Rapeane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kambuania komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Fynn is nu in balbezit. Donnelly rent richting de bal. Fynn onderschept slim de pass. Barnard geeft de bal voor. Masenia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Fynn is nu in balbezit. Fynn passt de bal met de wreef. Masenia rent richting de bal. Masenia haalt uit met een fantastische trap. Moshikaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortune FC - Real stars fc 2:3

86e minuut.
Masenia passt de bal met de wreef. Matembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matembu geeft een lange en hoge pass. Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortune FC 49%, Real stars fc 51%.
Fortune FC - Real stars fc 2:3