Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: Papa L Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2417
Papa L Bills Fc
424 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn passt de bal zonder na te denken. Chenene bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Larsen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Larsen is nu in balbezit. Larsen speelt de bal door. Daar is Kaondera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaondera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Casnar de bal onder controle te krijgen. Josephs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn verovert de bal door een tackle van achteren. Fynn met een sublieme pass. Chenene bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Magolego bereikt de bal nog maar net als eerste. Stober bereikt de bal nog maar net als eerste. Stober geeft de bal voor. Lutumba rent richting de bal. Lutumba passt de bal zonder na te denken. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen passt de bal met de wreef. Sibiya is nu in balbezit. Fynn verovert de bal door een tackle van achteren. Fynn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papa L 45%, Bills Fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papa L - Bills Fc 0:0

46e minuut.
Kaondera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene is nu in balbezit. Chenene passt de bal zonder na te denken. Fynn is nu in balbezit. Fynn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papa L - Bills Fc 1:0

67e minuut.
Pule is nu in balbezit. Magolego bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego speelt de bal door. Kaondera rent richting de bal. Kaondera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Magolego rent richting de bal. Pule rent richting de bal. Pule probeert naar een medespeler te passen. Kaondera is nu in balbezit. Kaondera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papa L - Bills Fc 1:1

73e minuut.
Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Maseko rent richting de bal. Maseko geeft de bal voor. Chenene is nu in balbezit. Chenene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pule geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sibiya met de inworp. Lutumba rent richting de bal. Lutumba geeft de bal voor. Josephs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papa L 52%, Bills Fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papa L - Bills Fc 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Kambule is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katza. Kambule is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shumana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chenene springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

96e minuut.
Larsen kopt de bal weg. Magolego is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kgomane. Kgomane krijgt een gele kaart. Magolego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magolego komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

99e minuut.
Magolego is nu in balbezit. Kaondera rent richting de bal. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaondera onderschept slim de pass. Kaondera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papa L 72%, Bills Fc 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papa L - Bills Fc 1:1

113e minuut.
Hartley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maseko met een snelle inworp. Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

117e minuut.
Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene rent richting de bal. Chenene draait met de bal, schiet en ... Hartley probeert de bal aan de voet te houden. Mlwane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papa L - Bills Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papa L 27%, Bills Fc 73%.
Papa L - Bills Fc 2:1