Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tlhabane sportings super stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Nzama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mine speelt de bal door. Wuest bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuest draait met de bal, schiet en ... Simango probeert de bal aan de voet te houden. Zungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Nzama raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cook komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Simango is nu in balbezit. Ngwenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Simango maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Simango naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ngwenya raakt geblesseerd tijdens het duel. Alexander met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Daar is Rangers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangers passt de bal in één keer door. Wuest is nu in balbezit. Wuest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tlhabane sportings - super stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tlhabane sportings 65%, super stars 35%.
Tlhabane sportings - super stars 1:0

48e minuut.
Legetla geeft een hoge lob. Inworp. Jordaan met een snelle inworp. Bapela is nu in balbezit. Bapela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tlhabane sportings - super stars 1:1

51e minuut.
Jansen probeert de bal aan de voet te houden. Bapela rent richting de bal. Bapela met een sublieme pass. Sono is nu in balbezit. Sono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mine passt de bal in één keer door. Wuest heeft problemen om de bal te vangen. Wuest schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alexander de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Jansen passt de bal zonder na te denken. Sono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela is nu in balbezit. Bapela schiet op doel. De bal raakt de paal. Hannan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Bapela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legetla geeft de bal voor. Ngwenya is nu in balbezit. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Watson geeft de bal voor. Ngwenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuest verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cook met de inworp. Schamrel geeft een lange en hoge pass. Rangers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tlhabane sportings - super stars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tlhabane sportings 54%, super stars 46%.
Tlhabane sportings - super stars 2:1