Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: G united Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1630
G united Happy Royals
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Jam-Jam speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mmotong met een snelle inworp. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula geeft de bal voor. Allan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liau rent richting de bal. Liau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G united - Happy Royals 1:0

5e minuut.
Hartley speelt de bal door. Profs heeft problemen om de bal te vangen. Purdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau verovert de bal door een tackle van achteren. Liau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kotoane passt de bal met de wreef. Profs rent richting de bal. Profs speelt de bal door. Hartley is nu in balbezit. Hartley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rapelego rent richting de bal. Liau is nu in balbezit. Rapelego rent richting de bal. Liau rent richting de bal. Liau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Radford geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyers met de inworp. Rapelego rent richting de bal. Rapelego haalt uit met een fantastische trap. Allan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dyers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mmotong passt de bal zonder na te denken. Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G united 47%, Happy Royals 53%.
G united - Happy Royals 1:0

48e minuut.
Lieke met een sublieme pass. Rapelego bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelego passt de bal in één keer door. Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G united - Happy Royals 2:0

53e minuut.
Stuart geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartlett met de inworp. Profs bereikt de bal nog maar net als eerste. Profs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Harris is nu in balbezit. Harris met een sublieme pass. Hartley is nu in balbezit. Profs bereikt de bal nog maar net als eerste. Profs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mmotong verovert de bal door een tackle van achteren. Profs verovert de bal door een tackle van achteren. Profs met een sublieme pass. Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau haalt uit met een fantastische trap. Allan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G united 57%, Happy Royals 43%.
G united - Happy Royals 2:0