Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: ELITS Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2133
ELITS salted united
442 Tactiek 343
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Lutumba met een sublieme pass. Jam-Jam kopt de bal weg. Tembo rent richting de bal. Tembo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dafel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELITS - salted united 0:1

8e minuut.
Roper geeft een hoge lob. Inworp. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schumana rent richting de bal. Schumana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tefera probeert naar een medespeler te passen. Bartlett kopt de bal weg. Colloty heeft problemen om de bal te vangen. Schumana is nu in balbezit. Schumana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Colloty met een sublieme pass. Tembo is nu in balbezit. Jam-Jam is nu in balbezit. Tembo is nu in balbezit. Tembo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pillay rent richting de bal. Pillay geeft een lange en hoge pass. Jam-Jam probeert de bal aan de voet te houden. Colloty bereikt de bal nog maar net als eerste. Colloty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELITS - salted united 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELITS 53%, salted united 47%.
ELITS - salted united 0:2

54e minuut.
Tefera probeert naar een medespeler te passen. Bell kopt de bal weg. Jam-Jam rent richting de bal. Tembo is nu in balbezit. Tembo haalt uit met een fantastische trap. Tefera bokst de bal weg. Dafel rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schumana passt de bal zonder na te denken. Bell rent richting de bal. Bell probeert naar een medespeler te passen. Bartlett rent richting de bal. Bartlett haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schumana rent richting de bal. Schumana haalt uit met een fantastische trap. Lutumba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELITS - salted united 1:2

76e minuut.
Colloty bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam passt de bal met de wreef. Tembo is nu in balbezit. Tembo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tau probeert naar een medespeler te passen. Tembo rent richting de bal. Tembo passt de bal met de wreef. Daar is Colloty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colloty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELITS 51%, salted united 49%.
ELITS - salted united 1:2