Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:12
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: Shire fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2692
Shire fc San Andreas Ryder Fan
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mola is nu in balbezit. Lechesa verovert de bal door een tackle van achteren. Lechesa geeft een hoge lob. Masenia rent richting de bal. Masenia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jooste is nu in balbezit. Shonhayi verovert de bal door een tackle van achteren. Shonhayi speelt de bal door. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi haalt uit met een fantastische trap. Trumiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mola onderschept slim de pass. Mola passt de bal zonder na te denken. Shonhayi is nu in balbezit. Modabi is nu in balbezit. Modabi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Masenia is nu in balbezit. Masenia verovert de bal door een tackle van achteren. Masenia speelt de bal door. Lechesa heeft problemen om de bal te vangen. Lechesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Motale trapt de bal weg van het doel. Shonhayi kopt de bal weg. Wałkiewicz rent richting de bal. Modabi onderschept slim de pass. Modabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Shonhayi passt de bal met de wreef. Modabi is nu in balbezit. Czuma is nu in balbezit. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Modabi haalt uit met een fantastische trap. Trumiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freeguard bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeguard geeft de bal voor. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shire fc - San Andreas Ryder Fan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shire fc 51%, San Andreas Ryder Fan 49%.
Shire fc - San Andreas Ryder Fan 0:1

86e minuut.
Daar is Mola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis met een sublieme pass. Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa verovert de bal door een tackle van achteren. Lechesa haalt uit met een fantastische trap. Motale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Louis speelt de bal door. Masenia rent richting de bal. Masenia maakt een afschuwelijke overtreding. Masenia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Masenia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sziráki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Motale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Coyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechesa is nu in balbezit. Lechesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shire fc - San Andreas Ryder Fan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shire fc 70%, San Andreas Ryder Fan 30%.
Shire fc - San Andreas Ryder Fan 0:2