Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Boyz Waterkloof Warriors
Normal Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 41.6
weak Schieten average
hopeless Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Duma geeft een hoge lob. Inworp. Shiskov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Biyela bokst de bal weg.

7e minuut.
Shiskov is nu in balbezit. Shiskov geeft een lange en hoge pass. Daar is Zulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:1

13e minuut.
Buchta probeert naar een medespeler te passen. Bradło is nu in balbezit. Bradło passt de bal zonder na te denken. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:2

15e minuut.
Buchta kopt de bal weg. Biyela speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiskov met een snelle inworp. Buchta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mngomeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulu is nu in balbezit. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:3

19e minuut.
Nyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta verovert de bal door een tackle van achteren. Buchta met een sublieme pass. Zulu is nu in balbezit. Zulu schiet op doel. Biyela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Botsis is nu in balbezit. Botsis geeft een hoge lob. Deflandre kopt de bal weg. Buchta rent richting de bal. Buchta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Buchta is nu in balbezit. Buchta geeft een lange en hoge pass. Zulu rent richting de bal. Zulu draait met de bal, schiet en ... Biyela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:4

39e minuut.
Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta met een sublieme pass. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre schiet op doel. Biyela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:5

43e minuut.
Nyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta onderschept slim de pass. Buchta passt de bal met de wreef. Deflandre rent richting de bal. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Paal! Mngomeni heeft problemen om de bal te vangen. Zulu rent richting de bal. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Boyz 80%, Waterkloof Warriors 20%.
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:6

52e minuut.
Deflandre passt de bal zonder na te denken. Shiskov is nu in balbezit. Shiskov geeft een hoge lob. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tembo met een sublieme pass. Buchta heeft problemen om de bal te vangen. Olivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta onderschept slim de pass. Buchta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zulu is nu in balbezit. Zulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:7

62e minuut.
Mngomeni speelt de bal door. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre passt de bal zonder na te denken. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biyela met een harde bal richting middenveld. Buchta kopt de bal weg. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Haal bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta verovert de bal door een tackle van achteren. Buchta passt de bal met de wreef. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Bradło rent richting de bal. Bradło probeert naar een medespeler te passen. Zulu rent richting de bal. Zulu draait met de bal, schiet en ... Biyela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:8

84e minuut.
Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło speelt de bal door. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel. Biyela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:9

86e minuut.
Nyama kan de bal niet met de borst controleren. Bradło rent richting de bal. Bradło passt de bal zonder na te denken. Zulu is nu in balbezit. Zulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:10

90e minuut.
Adrianov passt de bal in één keer door. Shiskov geeft een hoge lob. Haal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Boyz 77%, Waterkloof Warriors 23%.
City Boyz - Waterkloof Warriors 0:10