Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geor United Rovers United
433 Tactiek Sitter
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 50.4
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Jowa onderschept slim de pass. Jowa met een sublieme pass. Bajac heeft problemen om de bal te vangen. Bajac draait met de bal, schiet en ... Sibaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:1

8e minuut.
Motoane is nu in balbezit. Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana passt de bal met de wreef. Bajac rent richting de bal. Bajac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Goliath de bal. Goliath speelt de bal door. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:3

11e minuut.
Liau geeft een hoge lob. Bajac kopt de bal weg. Daar is Cale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cale geeft een hoge lob. Jowa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mohammed is nu in balbezit. Mohammed passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jowa de bal. Jowa schiet op doel. Sibaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:4

16e minuut.
Banda rent richting de bal. Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac geeft een lange en hoge pass. Sibaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jowa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:5

18e minuut.
Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed passt de bal met de wreef. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:6

24e minuut.
Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana passt de bal zonder na te denken. Cale rent richting de bal. Cale geeft een lange en hoge pass. Jowa springt en kopt de bal. Sibaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Goliath de bal. Motale speelt de bal door. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:7

31e minuut.
Khomane geeft de bal voor. Mackett kan de bal niet met de borst controleren. Bajac is nu in balbezit. Bajac schiet op doel. Sibaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:8

39e minuut.
Jackson rent richting de bal. Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana passt de bal in één keer door. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Motoane rent richting de bal. Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana passt de bal zonder na te denken. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Motoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale verovert de bal door een tackle van achteren. Motale passt de bal met de wreef. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Jowa de bal. Jowa probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac schiet op doel. Sibaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geor United 69%, Rovers United 31%.
Geor United - Rovers United 0:9

46e minuut.
Daar is Mohammed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngaduana speelt de bal door. Bajac rent richting de bal. Bajac passt de bal in één keer door. Jowa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ngaduana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Sibaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ngaduana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajac rent richting de bal. Bajac geeft een hoge lob. Jowa heeft problemen om de bal te vangen. Jowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Rangers de bal. Jowa is nu in balbezit. Jowa passt de bal zonder na te denken. Bajac is nu in balbezit. Bajac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:11

63e minuut.
Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac onderschept slim de pass. Bajac geeft de bal voor. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hannan rent richting de bal. Cale onderschept slim de pass. Cale speelt de bal door. Jowa is nu in balbezit. Jowa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa is nu in balbezit. Motoane is nu in balbezit. Motale verovert de bal door een tackle van achteren. Motale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:12

69e minuut.
Mantsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ... Sibaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:13

70e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed passt de bal met de wreef. Bajac rent richting de bal. Bajac schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Ngaduana passt de bal in één keer door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed passt de bal in één keer door. Jowa is nu in balbezit. Jowa haalt uit met een fantastische trap. Sibaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mantsho kopt de bal weg. Cale is nu in balbezit. Cale met een sublieme pass. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:14

78e minuut.
Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana met een sublieme pass. Bajac is nu in balbezit. Bajac draait met de bal, schiet en ... Sibaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:15

79e minuut.
Mantsho is nu in balbezit. Jowa verovert de bal door een tackle van achteren. Jowa met een sublieme pass. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:16

81e minuut.
Bajac heeft problemen om de bal te vangen. Bajac probeert naar een medespeler te passen. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa draait met de bal, schiet en ... Sibaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:17

85e minuut.
Cale met een sublieme pass. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa heeft problemen om de bal te vangen. Jowa haalt uit met een fantastische trap. Sibaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:18

88e minuut.
Ngaduana passt de bal in één keer door. Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Bajac is nu in balbezit. Bajac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Ngaduana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac geeft een lange en hoge pass. Daar is Rangers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jowa is nu in balbezit. Jowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Rovers United 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geor United 85%, Rovers United 15%.
Geor United - Rovers United 0:19