Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKoras FK Vilnius
Spider Tactiek Žirmūnai
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 45.2
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız rent richting de bal. Tasasız haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FK Vilnius 0:1

7e minuut.
Najdecki kopt de bal weg. Kepenis rent richting de bal. Kepenis passt de bal in één keer door. Trešl is nu in balbezit. Trešl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kepenis kopt de bal weg. Tasasız rent richting de bal. Tasasız passt de bal met de wreef. Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka speelt de bal door. Komlósi verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Franskaitis neemt vlug de vrije trap. Kapucha kopt de bal weg. Traoré is nu in balbezit. Egoyan onderschept slim de pass. Egoyan draait met de bal, schiet en ... Waśko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKoras - FK Vilnius 1:1

23e minuut.
Traoré geeft de bal voor. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepenis onderschept slim de pass. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKoras 62%, FK Vilnius 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKoras - FK Vilnius 1:1

46e minuut.
Mara geeft een lange en hoge pass. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Najdecki is nu in balbezit. Najdecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FK Vilnius 2:1

53e minuut.
Inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trešl met een sublieme pass. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... Ulčickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKoras - FK Vilnius 2:2

55e minuut.
Ulčickas trapt de bal weg. Traoré is nu in balbezit. Traoré probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FK Vilnius 2:3

69e minuut.
Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan speelt de bal door. Klungelig pakt Najdecki de bal. Najdecki haalt uit met een fantastische trap. Waśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKoras - FK Vilnius 3:3

70e minuut.
Franskaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız verovert de bal door een tackle van achteren. Tasasız passt de bal in één keer door. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Płomiński passt de bal in één keer door. Kujawka met een sublieme pass. Dinka speelt de bal door. Tasasız is nu in balbezit. Kepenis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Traoré is nu in balbezit. Dinka rent richting de bal. Dinka passt de bal met de wreef. Kepenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepenis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Ivan probeert naar een medespeler te passen. Kujawka rent richting de bal. Najdecki verovert de bal door een tackle van achteren. Najdecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traoré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trešl heeft problemen om de bal te vangen. Trešl geeft een hoge lob. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ulčickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız onderschept slim de pass. Tasasız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FK Vilnius 3:4

87e minuut.
Strumkis passt de bal in één keer door. Mara rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Egoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Egoyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dinka onderschept slim de pass. Crespo rent richting de bal. Trešl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trešl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FK Vilnius 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKoras 60%, FK Vilnius 40%.
FKoras - FK Vilnius 3:5